E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
Sunday, October 10, 2010

Fra  News that matters.
Oktober 2010.


Når den zionistiske kontrol over Østjerusalem er brudt, vil den endelige Antikrist træde frem i en ny international zone og på Tempelbjerget.

USA's udenrigsminister, Hillary Clinton ved ikke, at hun arbejder for Antikrists ånd. Da Jerusalem er Davidsbyen, er en tvungen islamisk genbesættelse af Østjerusalem ikke, hvad Bibelens Gud ønsker. Men det er opfyldelse af de bibelske profetier.

2 Thess 2:3-4:
"Lad ingen på nogen måde forlede jer. Først skal nemlig frafaldet komme og lovløshedens menneske åbenbares, fortabelsens søn, modstanderen, der ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så at han sætter sig i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud."

Det zionistiske Israel vil ikke opgive Østjerusalem uden at få noget med i købet. Staten Israel må tilbydes en fredsaftale, som jøderne kan leve med. Papisten, Tony Blair vil være formidleren af en ny pagt, som ikke er baseret på Sandheden. Østjerusalem vil ikke komme under islamisk styre - alene. Det internationale samfund vil være ansvarligt for en ny international zone. Et nyt Kvartet-støttet organ vil regulere Østjerusalem og sikre, at alle de tre store verdensreligioner får adgang til deres hellige steder. Tempelbjerget vil blive gjort til et internationalt tempel for alle trosretninger, og FN vil etablere et internationalt fredscenter i Østjerusalem.

Dette vil være et kompromis, som både jøder og arabere kan leve med - for fredens skyld.

Når Østjerusalem er udleveret til Kvartettens kontrol (USA, Rusland, EU og FN), er scenen sat for den sidste antikrist's fremtræden.
Den London-baserede avis,  Al-Quds Al-Arabi rapporterede i lørdags, at den amerikanske Mellemøsten udsending, George Mitchell har lovet palæstinenserne, at Israel ikke vil bygge nye boliger i Østjerusalem under fredsforhandlingerne.

Ifølge avisen, fortalte Mitchell over telefonen den Palæstinensiske Myndigheds-Præsident, Mahmoud Abbas, at Washington vil skaffe PA garantier for, at Israel vil standse byggeriet i den østlige del af byen. Dette er desuden rapporteret af Jerusalem Post.

Kilde:  https://ivarfjeld.wordpress.com/2010/03/15/antichrist-will-finally-get-and-use-east-jerusalem-as-his-base/


Emner
Jerusalem