E-mail: admin@tro.dk

15. november 2011.

For over hundrede år siden advarede Churchill om, at den Vestlige civilisation ville komme til at stå over for en eksistentiel udfordring fra den Muslimske verden. Nu er den er over os.
I den første udgave af bogen, "River War", der blev udgivet i 1899, kom Winston Churchill med en sønderlemmende kritik af den effekt, Islam havde på sine tilhængere - dens invaliderende effekt på økonomien i nationer, der tager den til sig, og undertrykkelsen af dens ulykkelige kvinder.
??
Churchill fortsætter med at advare:
"Ingen stærkere tilbageskridts-kraft eksisterer i verden. Langt fra at være døende, er Muhamedanismen en militant og missionerende tro ... og var det ikke fordi, kristendommen ligger i læ i videnskabens stærke arme ... kunne civilisationen i det moderne Europa falde, ligesom civilisationen i oldtidens Rom faldt."
Kilde: Jerusalem Post
Kommentar af Ivar Fjeld:
Winston Churchill havde mange solide kvaliteter. En af hans bedste sider var hans evne til at se forskel på rigtigt og forkert.
Ikke alene så han volden blive fremmet i Koranen. Han erkendte også, at Nazismen var en cancer, der truede den Europæiske civilisation.
For at slippe af med Nazismen måtte det frie og demokratiske Europa betale en høj pris. 60 millioner mennesker døde i Anden Verdenskrigs inferno, herunder tabet af menneskeliv i Stillehavet.
Hvad det vil koste at befri Europa fra Islam, er et hypotetisk spørgsmål. Jeg føler, at den Vestlige civilisation er så frakoblet, at de hellere vil acceptere Islam end at bekæmpe den. Vatikanet har i årevis accepteret Islam som en gyldig vej til "Gud".
I sidste ende vil der komme en One World Religion. Den sidste suveræne, falske Konge skal herske over alle nationer. Kun hvis Islam og Katolicisme smelter sammen i et kæmpe kompromis, vil dette være muligt. Europa er ved at falde for "Crislam", og ligeså Amerika. Den sidste fjende vil være Guds Lam, der hævder at være den eneste vej til Himlen. Hvem sagde uden omsvøb, at alle, der ikke tror, at han er Messias, vil dø i deres synder og gå fortabt.
Uden at være renset i Lammets blod, vil mennesker dø i deres synder. Bibelens Gud har givet sin Søn til opgave at dømme verden. Denne dom vil komme, når Messias vender tilbage. På Hebraisk er Hans navn Yeshua. På engelsk kalder vi ham Jesus af Nazareth.
 "Det er nytteløst for fårene at træffe beslutninger til fordel for vegetarisme, når ulven forbliver af en anden mening". 
- WR Inge, dekan i St. Pauls Cathedral, 1915.
Ubegrænset tolerance må føre til tolerancens forfald. Hvis vi udvider den ubegrænsede tolerance selv til dem, der er intolerante, og hvis vi ikke er parat til at forsvare et tolerant samfund mod angreb fra det intolerante, så vil det tolerante blive ødelagt, og tolerancen med det. 
- Karl Popper, On the Paradox of Tolerance, in The Open Society and Its Enemies, 1945...
 
Mange Vesteuropæere - fra manden på gaden til betjenten på hjørnet, fra politikeren i Parlamentet til immigrations-tjenestemanden ved grænsen - har længe anset det for deres pligt ... at tolerere intolerancen
- "Tolerating Intolerance: Udfordringen for fundamentalistisk Islam i Vesteuropa," Partisan Review, 2002.
Emner
Islam