E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
Monday, November 19, 2012

Fra  Thejerusalemconnection.us/  
Uddrag fra artíkel.
19. november 2012. 
Af Mark Langfan.  

For 75 år siden i november 1938 gik Nazisterne hærgende igennem Nazityskland og dele af Østrig. De myrdede 91 Jøder og anholdt yderligere 30.000, der blev sendt af sted til gaskamrene, samt efterlod gader, dækket af Jødisk glas. Det blev kaldt Krystalnatten, bare en smart måde at sige, at det var en pogrom for at myrde Jøder. 

I dag i 2012 fyrer Muslimske Nazister fra Gaza raketter ind over det sydlige Israel. En ny Muslimsk Nazistisk trussel er opstået med den samme specifikke hensigt, som deres tyske Nazi-forfædre havde for 75 år siden: at myrde 6.000.000 Jøder i Israel.

Og ligesom de tyske Nazister har de Muslimske Nazister udtrykkeligt advaret Jøderne i ord via deres PLO og Hamas Pagter (ødelæggelses-klausulerne vedrørende Israel er aldrig blevet annulleret) og tankeløse overbrusning af civile med deres Katyusha-Nacht, om at et nyt, moderne Holocaust er i sin vorden. Den eneste forskel er, at det nye, vordende Muslimske Nazistiske Holocaust er en katastrofe-hjælp, som undertiden betales med "Fredsprocessen" af Jøder i Israel og Amerika. 

De kommer i alle varianter,  "Fred Nu",  " The Jaffe Center " (nu " INSS "), " J Street ", " Israel Policy Forum ", " Washington Institute for Near East Policy ", " Americans for Peace Now ." Disse selv-forskønnende organisationer finansieres med årlige budgetter på hundreder af millioner dollars fra tusindvis af Amerikansk/Jødiske millionærer, der ikke har nogen idé om, hvad de gør, men ikke desto mindre er opsat på at gennemføre en Israelsk to-stats 'løsning'. 

Forestil dig, at der bliver brugt titusinder af timer i disse Amerikanske og Israelsk/Jødiske organisationer på at forsøge at skabe en Palæstinensisk stat, hvorfra de Muslimske Nazister kan sende Katyusha-raketter ind i Tel Aviv. De selvsamme Katyushaer, som Hamas nu affyrer med kugle-ladede sprænghoveder, kan lige så let blive affyret med kemiske sprænghoveder fra Judæa og Samaria. 

Nu sidder 1 million Jøder i beskyttelsesrum for raketter fra Gaza. Med Judæa og Samaria på Muslimske hænder ville seks millioner Jøder sidde i beskyttelsesrum, især i Tel Aviv. 

50% af Israels ferskvand kommer fra bjergene på "Vestbredden". Og med en Muslimsk Auschwitz Terror Stat i Judæa og Samaria ville Tel Aviv ikke blive ramt af en eller to omstrejfende Fajr-5 missiler, men med hundreder eller tusinder Grad Katyushaer læsset med VX nervegas. Og i modsætning til missilerne fra Gaza - affyret fra Den Palæstinensiske Myndighed - ville Iron Dome skulle forsvare en ufattelig bred radius af mulige projektilbaner. Enhver Israelsk mobilisering selv med konventionelle Katyushaer, der brasede ind i Gush Dan, ville være umulig. Udslettelse af 6 millioner Israelske Jøder ville være uundgåeligt. 

Forfatteren har skabt et originalt pædagogisk 3d topografisk kortsystem over Israel for at lette klar forståelse af de farer, der lurer på Israel og dets vandforsyning. Det er blevet undersøgt af Amerikanske lovgivere og kan ses på www.marklangfan.com For mere information om Mark's 3-d Israel kortsystem  www.marklangfan.com .