E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
01 Mar 2012 00:11
URL
http://www.domino-online.dk/

domino er et kristent livsstilsmagasin med baggrund i danske frikirker

domino er organ for omkring 100 danske frikirker, organisationer og institutioner i sammenslutningen FrikirkeNet. Magasinet er et kristent livsstilsmagasin i den forstand, at det tager udgangspunkt i et praktisk kristenliv, der ikke begrænser sig til dybe tanker og flotte formuleringer.

domino udkommer 11 gange om året, hver gang med et aktuelt tema. Temaerne tager udgangspunkt i de samfundsmæssige udfordringer frikirkerne står i til daglig.

FrikirkeNet er et netværk af frikirker, organisationer og institutioner fra blandt andre pinsevækkelsen, Apostolsk Kirke, Baptistkirken og selvstændige frikirker og husmenigheder. Det er ikke noget nyt at kristne kan mødes og inspirere hinanden. Men FrikirkeNet ønsker at tage visionen om enhed et skridt videre og samarbejde i konkret handling.

En netværksledelse har ansvar for at koordinere en årlig konference og nedsætte arbejdsgrupper til blandt andet information og tjenestekatalog samt særlige netværk for etablering af nye kirker, socialt arbejde, etnisk arbejde og international mission.

Læs mere om FrikirkeNet på www.frikirkenet.dk.