E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
24 Sep 2017 02:07

se også clip: www.peaceinspace.org:
'HAARP is a space-based weapon of mass destruction and must be banned by treaty'

Benjamin Fulford 
er søn af en canadisk topdiplomat. Som ganske ung stak han af og slog sig ned i regnskoven hos indianere som en form for udbrud fra familien. Senere skulle han selv ad kringlede bagveje følge i faderens fodspor. I en årrække har han været Øst-korrespondent for Forbes Magazine. Vi taler om seriøst erhvervsstof.

Her er bl.a. videoklip med Benjamin Fulford, der interviewer den tidligere japanske finansminister Tagenaki og spørger om, hvorfor han overdrog det japanske finanssystem til en gruppe af europæiske og amerikanske oligarker. Svaret var meget overraskende: fordi Japan var blevet truet med en jordskælvsmaskine!

HAARP-teknologien er i stand til at send en milliard watt (mikrobølgeeteknologi) op i ionosfæren, hvor den er tvungen til at give efter og returnere impulsen til et lag i Jorden. Her kan man styre tid, sted og velocitet for bølgen og styre et jordskælv, der i forvejen er undervejs, eller påvirke en lokalitet, der befinder sig i en ustabil zone mellem tektoniske plader. Hvis man med en milliard watt og dens 'rebounce' ind i en tropisk storm, kan den boostes ganske enormt og dens retning kan ændres. Mikrobølger får vand til at koge. Varme er udvidelser, udvidelser er højtryk. Vejr er blot kemi i stor skala.

Det var det, der - iflg. 'insidere' skete i form af en cyklon i Myanmar, en tsunami i Indonesien og et jordskælv i Kina. Lederen af de personer eller grupper, der truer regeringer til at overgive økonomier til dem hedder …. George Bush Senior.

Tsunamien i Indonesion kommer lige efter, at den indonesiske regering nægter at tilslutte sig Bush Juniors og 'Blairs krig mod terror'. Så kom de på 'bedre' tanker. 

I Myanmar/Burma skulle de lige til at have et valg, men så kommer der en cyklon med befolkningskatastrofer. Hjælpen udebliver, men så kom USA og de britiske regeringer med fødevarehjælp. Og så bliver diktaturet siddende.
Kina har lige joinet Rusland, Indien og Brasilien i Shanhai-samarbejdet. Og de havde lige haft et historisk venligt møde med Kejseren af Japan. USA har ikke mødt ham endnu. USA bliver dermed isoleret. 

Rockefeller er så på vej til at mødes med kejseren - se herunder om den gamle alliance mellem det økonomiske og det kejserlige imperium.

I stedet for at være Verdens politimand er USA nu blevet Verdens gangster ! 

Benjamin Fulford's egen kommentarer hans interview med David Rockefeller:
Benjamin Fulford fortæller om en personlig oplevelse i forbindels med interviewet med tidligere finansminister Taganaki. Benjamin Fulford bliver opsøgt af en mand, der fortæller, at han er professionel drabsmand (ninja - de østlige assassinere) og giver ham et frimurer-skilt. Han siger: enten vil du dø, eller også stopper du dine afsløringer. Hvis du stopper, kan du blive alt, du har lyst til - fx. finansminister i Japan! Lidt flot sagt og ret out-of-line, men et udtryk for: intet er umuligt for os, intet står i vejen. En tydelig stok og en ligeså tydelig gulerod.

Dette er sket for en del mennesker, der har opnået et vist niveau af indsigt og går public med det (jf. Bill Deagle). 

En anden højt rangerende fimurer fortæller ham for det første, at der er 13 niveauer yderligere over de 33 kendte, og at de er 'nødt' til at skaffe sig af med flere milliarder menesker på Jorden, da der er for mange af dem. Jf. Jimmi Carter i 70'erne (han vidste ikke helt, hvad han sagde..), Nazisterne i 40'erne, lignende grupperinger i 00'erne. Men krig synes ikke længere at virke, så 'man' er nødt til at bruge sygdom og udsultning.

Benjamin Fulford's første indskydelse var at lade som ingenting, gå med dem og afsløre dem indefra. Men ved nærmere eftertanke indså han, at der sandsynligvis var mange - nærmest et flertal i 'den hemmelige regering', der var havnet i den lomme og nu var hunderæde for at afsløre noget. De kom aldrig videre, for 'de' har deres metoder. 

Dagen efter kommer en person fra den kinesiske triade-gruppe, dem ovre på den anden side af vandet, og tilbyder beskyttelse. De har begge/alle deres 'booklets', der beskriver denne beskyttelses-aftale. Deres antal tæller millioner af medlemmer og deriblandt meget intelligente folk. Han accepterer beskyttelsen for at kunne afsløre David Rockefeller.

Den første 'assasiner' meddeler, at der ville blive et jordskælv nær et centralt placeret japansk atomkraftværk ved Nigata. Han viser et ildkugle over stedet - en trigger som den, der er set i Kina og senest på Haiti. Benjamin Fulford afviser, da det ville være at give efter for hans bagmænd, som Benjamin Fulford kalder de sabbatæiske satanister (ligesom Deagle).

Kinesiske ubåde er set dukke op bag patruljerende USA-krigsskibe. Vil det sige, spørger Benjamin Fulford, at samtlige amerikanske hangarskibe og fly og radarsystemer er ubrugelige. Sikkert er det, at Kina er trætte af at et USA, der er fuldstændigt afhængige af kinesiske penge, og som ikke bestiller andet end at true og angribe andre lande.

Benjamin Fulford - i interview
Den historiske forbindelse mellem Rothschild'erne og Japan som vi kender det, stammer fra den tidlige kolonitid. De sender en flåde og nedkæmper to klaner: Satsima og Tsoshu. De myrder kejseren og stjæler en 16-årig dreng og gør ham til kejser. De finansierer moderniseringen af landet med dummy-kejserne, der så bekæmper russerne. 1903 bliver kejserfamilien medlemmer af det britiske kongehus. De får lov til at studere i Oxford.

Efter 2. Verdenskrig begynder japanerne dog at blive desillusionerede, da de ikke bliver betragtede som ligeværdige. Det samme med inderne. De får love til at tage høje uddannelser, men i sidste ende bliver de stadig betragtet som 'woks' og underlegne slaver.

Efter 2. Verdenskrig overgår Japan fra Rothschild til Rockefeller dominans. De får grønt lys til at udvikle deres økonomi, så længe de er loyale til USA. De gør de indtil 80'erne, hvor den japanske økonomi opnår en dominerende status i Verden. Så bliver deres 'herrer' nervøse og iscenesætter en økonomisk 'boble'. Japanernes modtræk er at flytte deres produktion til Kina og andre østasiatiske lande, hvorved de også starter et økonomisk 'mirakel'. Til sidst bliver Rockefellerne grove og griber til gangstermetoder, drab, trusler, afpresningsmidler af alle slags. De skal betale beskyttelsespenge. Så i 30-40 år har amerikanerne fået ting og sager fra overalt i Verden uden at betale for det.

Japanernes problem - og grunden til at de ikke sagde stop var, at de, som Benjamin Fulford siger, nærmest faldt i svime over amerikanerne efter 2. Verdenskrig. En slags forelskelses-frygt-syndrom. Først smed de bomben, så gav de dem frihed. De har lært i skolen, at de er inferiøre, at amerikanere er vidunderlige mennesker, og endelig at uden deres beskyttelse, er de færdige. De er blever tæmmet til ikke at have meninger. Ikke at forveksle med den gamle konfucianske tradition, hvor landets ledere skal være beskedne og ydmyge og behandle deres undersåtter som deres familie - som faderskikkelser.

Amerikanerne har påført dem et system, der favoriserer de rige og slavebinder de fattige. Det samme med amerikanerne selv. En amerikansk postarbejders løn toppede i 1973 og er faldet lige siden. 

Frem til år 2003 er der en hel del sager i Japan, hvor banker og store firmaer bliver overtalt/tvunget til at sælge deres aktiemajoritet til store amerikanske foretagender under-cover af, at de er ved at gå bankerot. Nogle ledere nægter, men bliver - fx. - fundet flydende i floden dagen efter eller udsat for falske anklager for pædofili o.lign. Og i 2003 bliver landet truet med repressalier via HAARP-teknologi = jordskælv.

Historien om truslen fra 'ninja'en' - lejemorderen (se ovenfor), der arbejdede for de hemmelige selskaber/oligarkerne - er typisk for måden, de har afpresset eliten også i USA. En dag får en Clinton, en Obama, osv. et besøg fra en person, der siger: enten er du med os, eller også er du mod os (Bush-sprog) og i sidste fald er du en 'død' mand, i hvert fald som karriere-menneske.

Den anden gruppe var en gruppe fra Kina kaldet de røde og de blå. De har 6 millioner medlemmer, 1.2 millioner er gangstere og 100.000 professionelle hitmænd. Historien bag dem er, at Ming-kejseren og hans dynasti var på højden af kinesisk kultur. Mod nord var en general, der bevogtede landet mod manchu'erne. Disse kidnappede hans kone for at blive sluppet gennem bevogtningen og Ming-kejseren faldt. Ming-hæren faldt og blev en undergrunds-organisation. Hæren og flåden er de røde og de grønne - soldater og intellektuelle. Deres plan var at overrumple manchu'erne og genetablere ming'erne. De var også ansvarlige for bokser-opstanden, der var bl.a imod opium-handel. Opium-handlerne var ingen andre end Skull & Bones (ringen er sluttet til Bush'erne). Her er oprindelsen til kampen mellem de østlige og de vestlige hemmelige samfund tilbage til det 18. århundrede.

Skull & Bones Society var slavehandlere og opiumshandlere.

Truslerne mod japanerne kom fra Standard Oil gruppen og Federal Reserve. S.O. er ved at tabe oliemonopolet. Putin smed dem ud af Rusland, Venezuela det samme, Iran sandsynligvis også (lidt svært at greje - muligvis er Ahmedjinedjad blot antitesen til tesen i forhold til syntesen i det dialektiske dobbeltspil). Samtidig taber hæren magt fx. i forhold til Kina.

USA skylder over 100 trilliarder væk, halvdelen til sin egen befolkning, resten til udlandet, de fleste heraf til kineserne. De er grundlæggende set færdige. Og deres eneste chance er ved endelig for en gangs skyld at gøre noget RIGTIG GODT i Verden, der redder situationen for mennesker på Jorden rent helbredsmæssigt, energimæssigt, teknologisk. Fordi de har disse muligheder i garagen lige nu fuldt udviklede. 

De kan ikke udslette kineserne, når de selv kun har 10.000 medlemmer af deres hemmelige samfund og kineserne har 6 millioner hvoraf 100.000 af dem er proff ninja-kungfu-type-hitmen. Kineserne har underjordiske byer () i tilfælde af atomkrig. Det sidste er lidt svært at tage helt alvorligt ...

Ultimatum - overvejelser 1
Nu har de efter sigende (Benjamin Fulford) givet dem et ultimatum:

Stop jeres evindelige række af trusler, krigs-/aggressionhandlinger, sabelraslen, overgreb i fom af forgiftet medicin og vaccine, HAARP-udløste jordskælv, flodbølger, økonomiske ganstermetoder, osv. osv. osv ... the whole cha-bang!

Er budskabet blevet hørt? Sandsynligvis både-og. Det vil være efter den psykologiske bog at formode, at der skal prøves grænser. Jordskælvet på Haiti kunne tyde på noget andet.

Men noget, der tyder på det er:
- George Soros bekendtgør at den amerikanske dollar stadig vil være valutaen for amerikanerne fremover (der var fremskredne NWO-træk mod indførelsen af amero'en) 
- Pentagon har forandret deres grundlæggende doktrin til 'opbygning af lande'
- den engelske premierminister siger, at nu må man have Brasilien og nogle afrikanske lande med som permanente medlemmer af European Security Counsil
- og det amerikanske marked er i hurtig vibrerende puls - der sker 'noget'

På den ene side er alle tilsyneladende afhængige af den amerikanske økonomi. Men da USA alligevel aldrig reelt betaler for ydelserne og bare bygger op af enorm gæld, er det ligesom en stamkunde i en bar, der aldrig betaler sin regning - vil man savne ham, hvis han bliver væk?

'the tricky part'
Japan - og andre lande i Verden - er interesserede i fortsat alliance med USA.

Men det er nødvendigt på en eller anden måde:
- at fjerne alle de gangstere, der opererer i toppen af deres politiske maskine
- redde amerikanerne, der også har været udnyttet groft af deres egne ledere
- sikre en spiselig dagsorden, der forebygger deres lederes ulmende desperation, så de gå fuldstændig i nihilistisk desperations-mode og 'trykker på den store knap'
- omdirigere Pentagon - her: synonym for alle de organer og projekter, der er beskrevet i dette noteapparat, der arbejder via hemmeligholdelse og kyniske manipulatoriske scenarier til frembringelse af en fascistisk NWO-diktatur - omdirigering til et nyt og fremtidssikret, humanitært hovedformål: stop for Verdens elendighed, fattigdom og sygdom - og udforskning af Universet. Giv dem endnu flere penge end før, men bare som hvid økonomi og ikke som nu: kulsort og beskidt. 
Alene transformationen af de umådelige summer, der er brugt på at opbygge systemer til at intimidere stater og mennesker indenfor og udenfor USA vil betyde et kæmpe løft. 

Det er også den eneste måde, man kan afbalancere Kina. De er jo i fuld gang med at nykolonisere stort set hele Afrika, Sydamerika, Bangladesh, over hele Verden. De skaber markeder og gør folk rige - på deres egen til tider brutale måde, men uden at sige som amerikanerne ALTID har gjort: I skal i øvrigt fra nu af være ligesom os.

Der har været et fænomen - et økonomisk system i Indien kaldet 'Potlatch' (stave?), hvor rigmænd (det fandtes også ved vestkysten af Canada), hvor rigmænd arrangerede et selskab og gav alt væk, de ejede. Dernæst tog han til et andet selskab, hvor de begyndte at bygge op igen. Dem, der gav mest væk, havde den højeste status. Det var en måde at bevare økonomisk ligevægt. Dette system blev ødelagt, da fremmede handlende kom ind med deres bantitter og deres grådighed.

Ultimatum - overvejelser 2
De asiatiske hemmelige samfunds ultimatum til de vestlige, som Benjamin Fulford var sat til at overbringe, var:
- ikke mere krig
- ikke mere fattigdom
- ikke mere ødelæggelse af miljøet

Blev budskabet hørt? Hvad siger de selv i østen?
De mente nok, at Benjamin Fulford sidebemærkninger om at tage livet af x-antal hemmelige ledere - som folk alligevel ikke kender 'so who cares?' - var lige lovlig ligefremt. Den slags bør man lade være usagt.

I interviewet med David Rockefeller giver denne ikke udtryk for, at der er forandringer på vej. Rockefeller er stoneface og - indimellem - en anelse forbløffet over visse oplysninger, der diskret antydes. Men hans folk har, mener Benjamin Fulford, ikke den store magt længere. Dollaren kan ødelægges uden videre og olie er en forældet teknologi/energikilde. 

I en eksplosionsmotor er der i dag et kæmpe energitab, hvor man tilføjer langt mere energi, end man får ud. Og det er falsk information, at det er nødt til at være sådan. Der er mange måder at få mindst 4-5 gange så meget energi ud. Japanerne fx. har haft teknologien i mere end 40 år - amerikanerne, selvfølgelig, ligeså. De har nærmest haft det i 100 år siden Nicola Tesla. De har tilbageholdt deres teknologi for at bevare kontrollen over deres oliemonopol for derved at kunne stjæle folks penge. 

Nu er det slut. Kineserne udvikler lige for tiden på disse nye teknologier.

Et forslag til et nyt International Security Council:
Verden opdelt i 7 regioner: Nord- og Sydamerika, Europa, Kina, Indien, Japan/Sydøstasien (Australien her?) og Afrika. Vetoret gælder kun for deres eget område. Man vil være nødt til i fremtiden at dele regeringen af planeten med menneskene på planeten.

Og så kan det godt være, at rygtet siger, at stormagterne er i gang med at befolke Mars og Månen. Hvad med at befolke Jorden, så det er til at holde ud. Myten om overbefolkning er falsk.

Benjamin Fulford's attitude til extra-terrestrials er:
Som landet ligger for tiden optræder de ikke ligefrem på fjernsynsskærmen. Man må gå ud fra, at de venter (selvom noget tyder på, at de allerede operer meget aktivt via deres NSO-agenter ..) på, at menneskene kommer frem med en brugbar løsning selv, helst i meget nær fremtid. Og indtil vi gør det, er vi i karantæne. Jf. Deagle, Greer (som af nogle bliver mistænkeliggjort for at være naiv ..), Webre, Tsarion, og flere andre. 

Udover de hemmelige samfund støttes Benjamin Fulford af mange politikere i Japan, heriblandt nogle af de mest intelligente mennesker i landet. Han har skrevet en række bøger, der kun er udgivet på japansk, og som har opnået bestseller-status - pennen er stærkere en sværdet! Det drejer sig om at opnå 'den kritiske masse' af folk, der har forstået virkelighedens labyrint.

Selv gangsterne i Japan synes om hans bøger, da de også kommer til at lave mere forretning i en fredeligere Verden.. hmm, business as usual, eller hur? Han er også blevet kontaktet af frimurere, CIA, Pentagon, der alle er begyndt at se dette som en ikke-truende dagsorden. Det stemmer også overens med, at det ikke egentlig er Pentagon, der er problemet i sig selv, men olie-milliarnærerne og deres håndlangere - og deres konstante infiltration af systemet (Bush senior var jo som bekendt chef for CIA bla. under Carter-regeringen). 

En freelance-journalist, spurgte forleden, hvad jeg konkret havde på Jimmi Carter, som han anså for den stort set eneste 'pletfri' præsident i nyere tid. Jeg blev ham en smule svar skyldig, men jeg var nogenlunde sikker på, at Carters udsagn i 70'erne om overbefolkning som hovedproblemet for menneskeheden - selvom det falder fuldstændig i tråd med NWO-agendaen og den systematiske udslettelse af 3/4 af alle mennersker i Verden - målet helliger alle midler - ikke var udtænkt i sin fulde konsekvens og hele dybde af Carter selv. Han har, ligesom alle præsidenter, haft folk, der har visket ham i ørerne. Han har ikke kendt til det i sit fulde omfang. Vi købte jo stort set alle dengang, at der var et befolkningsproblem på jordkloden, at i 2000 ville der være så-og-så-mange på Jorden og at der ville være problemer med at brødføde dem.

En anden mulighed er - som Fulford nævner - at alle ledere på et-eller-andet tidspunkt, når de er blevet valgt af det skinbarlige repræsentative demokrati, har etableret sig, er i gang med deres embede ... en dag får besøg af en person, der - ligesom i Fulfords tilfælde - lægger et batch på bordet og siger: du har to muligheder herfra: enten er du med os, hvorefter du i øvrigt holder kæft 'forever', følger vores anvisninger og spiller spillet. Eller også er du en død mand - eller din datter, eller kone eller .., ligesom i øvrigt dine forgængere .. name-so-and-so..

Jf. historien om, at Carter, da han besøger anlægget i Area 51, og bliver mødt af den daværende CIA-chef Bush Senior, som udtaler: bag denne dør har du ingen adgang ! Det fortæller en historie om, at peanut-farmeren fra Georgia ikke var knivskarp på alle områder og ikke så det komme. Det ville også være helt i spænd med NWO: at præsentere alle deres i bund og grund destruktive planer som spiselige og humanitære. 

Et kreativt tankesæt
En 'fredelig krig': en global olympiade i udvikling ...
Man kan sige meget om krig. Men én ting man kunne sige var, at det har fået folk til at gøre sig enorme anstrengelser. Eksempel: Hitler får folk til at bygge Verdens bedste motorveje. Hvis man skal ha lov til at fantasere, kan man tænke sig en 3-årig kampagne, hvor alle krige stopper, hvor hvert barn på planeten kan fylde sin mave og få lov til at gå i skole. Menneskelig potentiale vil blive udløst i en uhørt grad. Istedet for HAARP til at lave  destruktive chokbølger vil det være scalar teknologi, der tjener til livsforlængelse, hvilket er lige om hjørnet. Sml. Antoine de Prieuré, der udviklede scalar teknologi i medicinsk øjemed, opnåede fremragende resultater og ... blev nakket.  

Der er sat en slave-opstand i gang, der ikke kan stoppes denne gang.

 


Et andet langt interview med Benjamin Fulford, 2010
Megalomanernes endeligt
En financiel magtelite har kontrolleret den Vestlige Verden i snart 1000 år. For nylig er stor gruppe af ikke-vestlige samfund gået sammen for omsider at vælte dem af pinden, for deres skrupuløse regime vil ingen ende tage. En hel del menneser i Vesten støtter dette projekt i erkendelsen af, at de har levet - og lever - i et slavesamfund, der er så sofistikeret og uigennemtrængeligt, at man næsten ikke opdager det. Og når man opdager, at der er 'noget' galt, er det ikke muligt at se, hvad der foregår bag skærmen.

Man ser ikke denne 'krig', der foregår lige nu. Man ser i medierne, at der er retssager med Golman Sachs fx., men hvad er det egentlig, der ligger bag. Disse private selskaber, der ejes af denne magtelite laver stort set Verdens penge, og beslutter ensidigt, hvem de overgiver dem til. De har opkøbt alle aviser og TV- og radio-stationer og forlag og Hollywood. Det tog dem ca. 100 år at hjernevaske Nordamerika - især amerikanerne. 

Så mente de, at det var på tide at gøre det næste træk. De havde præsidenten i USA i deres hule hånd, de havde højesteret, de havde Senatet og Kongressen, så nu kunne de, mente de, gøre lige hvad de ville uden at skulle gemme sig så meget mere. Hvad de glemte var, at deres kontrol bygger på en meget lille gruppe mennesker på et særdeles højt ledelsesniveau. Hvis man blot går 2-3 niveauer ned finder man en hel masse mennesker, der er fuldstændig uenige i deres agenda. De manglede også en vigtig kontrol i USA: Pentagon. 

Der foregår altså en krig, og de er, iflg. Benjamin Fulford, ved at tabe denne krig. Men de gør det ikke stille og roligt. De har fx. lige sprængt en oliekilde i Mexico. For de er nemlig de sande terrorister i denne Verden - i modsætning til det svindelnummer, de selv har opfundet, og som de har kaldt Al Qaeda og Verdensterrorismen. 

En stor del af eliten selv er faktisk uenige i agendaen, men er blevet terroriseret og i nogle tilfælde myrdet for at adlyde. Der er for mange mennesker i Verden lige nu, og især et dagligt stigende antal med en bevidsthed om dele af, hvad der foregår, til at de kan blive ved med at myrde løs og manipulere uhæmmet. Der kommer søgelys på dem. En interessant udtalelse fra en fra denne elite, David Rockefeller, som iøvrigt er blevet interviewet af Benjamin Fulford, er: internettet var nok den største fejl 'vi' lavede. Han har set, at internettet spiller en ledende rolle i den proces, der er ved at bringe eliten til fald for tiden. Alt for meget lys på og info om det smuds, der kører hele tiden. Folk ved for meget, taler for meget sammen i Verden. Det er sværere og sværere at gemme sig. Man graver huler i Jorden for at slippe for dagslyset. 

Fulfords kollega i Moskva, mens han arbejdede for Forbes Magazine, blev myrdet, da han tilfældigvis nærmede sig en af oligarkerne fra eliten, der myrdede modstandere. Fulford har selv været udsat for 3 mordforsøg. Fulford er journalist og leverer ubekvem information. Disse folk er desperate for at forhindre denne information fra at slippe ud. Fulford kalder disse grupper masoniske, luciferiske. De er satanister/nazister i deres væsen. De beskrives så rigeligt andetsteds, så … videre her. 

Fulfords personlige historie fortælles ovenfor. Her supplerende: De røde og de grønne, som kontakter ham og tilbyder ham beskyttelse har en struktur, som han siger, der gør, at de ikke kan udnyttes og bestikkes som de vestlige masoniske grupper. De kan ikke bruges til personlig vinding, men kun til fælles gode. At deres metoder kan hårdhændede i visse tilfælde er en anden sag. Vi har fået dem beskrevet mange gange i underholdningslitteratureren og på film. Men her må vi huske, at det er Hollywood, der laver disse film. Englændere især fra kolonitiden og de amerikanske grupper har et indædt had til kinesere fra den tid, hvor det ikke lykkedes dem at forgifte dette ernorme land med opium og knække nødden åben. 

En modaktion mod eliten
Så da de røde og de grønne gik i aktion, blev et af deres første træk at holde op med at købe amerikanske varer og værdipapirer og koncentrere sig om at indkøbe råvarer fra resten af Verden. Og USA er DYBT afhængige af handel med Kina.

Problemet med penge fabrikeret af bank-imperierne er, at de er intet andet end en illusion. Det var også dem, der iscenesatte den internationale såkaldte finanskrise, et kæmpe svindelnummer. Dem, de handler med tjener ikke rigtig noget i sidste ende, de stjæler fra fra resten af Verden med deres fiktive værdier. Så kineserne ignorerede deres illusion og gik direkte efter egentlige værdier. 

Som når tidevandet trækker sig ud, ved man, at før eller siden kommer undergrunden til syne. Lige nu nærmer afsløringen sig kernen i svindelnummeret, den amerikanske 'nationalbank' Federal Reserve Board, der som bekendt hverken er 'federal', men privat, og heller ikke har nogen 'reserves', da alt er fiktive papirer kontrolleret af primært engelske bankimperier gennem Wall Street. Et nyt financielt system er på vej frem til at afløse dette i sandhed døds-syge system.

Leman Brdr. -shokket/skandalen skyldes, at sammenslutningen af modstandere mod 'eliten' stoppede med at acceptere Federal Reserve $ som en international valuta. Altså: I får ikke længere lov til at trykke penge og købe fra resten af Verden med dem. Så kom der et cargo-stop, da der sejlede en masse tomme skibe frem og tilbage til USA. Så skete der et kæmpe drop i USA's import. 

Folk blev desperate og begyndte at oversvømme børsmarkedet i USA, da man stadig kan bruge Anders And-pengene der. Men internationalt er de isolerede. Skriver medierne om det? Selvfølgelig gør de ikke det, for det ville være verdenshistoriens største ansigtstab. Og husk: eliten ejer medierne i USA. 

Man taler om en international finanskrise. Sandheden er snarere, at det er en amerikansk-europæisk krise. Sydamerika klarer sig fint. Brazilien er blevet den nye dynamo her. Afrika boomer for tiden, bla. pga. kinesiske investeringer. Asien boomer. Rusland klarer sig OK. Det er, som Fulford så 'charmerende' siger det, kun de lande, der kontrolleres af 'satanisterne' - altså hvis økonomier og politiske systemer kontrolleres bag facaden af disse centrale bankimperier, deres lobbyisme, korruption, og økonomiske fiflerier.  

Der er splittelser indenfor eliten, men de fleste er ikke helt klar over, at deres masterplan om NWO og et verdensomspændende 1000'års-rige og diktatur er ved at gå i vasken. Man må huske, at disse mennesker ikke tænker som almindelige mennesker. De lider af et seriøst kompleks af megalomani - storhedsvanvid. De tror reelt, at de er Gud, det er simpelthen en del af deres luciferiske trossystem. 

Japan
Efter Leman Brdr.-shock'et var der også i Japan - Fulford arbejder i Japan - et pludseligt drop i handlen. Det blev overstået, for der er stadig resten af Verden, man kan sælge til. Men Japan har deres egne problemer, og også der foregår der en krig under overfladen. Pengene kontrolleres også her af de samme grupper som i Vesten. Japan blev stort set hi-jacket først i starten af forrige århundrede af de engelske bankfolk og efter 2. Verdenskrig af de amerikanske. Lige nu har eliten tabt kontrollen over det militære-efterretningsmæssige establishment. De prøver at trække Japan ned gennem national bankerot - incl. Yakuza'en, som altid har været en del af regerings-strukturen, selvom de omtales som en gangsterbande (Fulford er en af de absolutte eksperter i denne struktur og har skrevet talrige bøger om det). 

Eliten har med grove midler prøvet at påtvinge japanerne vestlig praksis mht. bla. jura. Men det japanske system fungerer ikke med et sagfører-vælde som i USA. Japanerne bryder sig simpelthen ikke om at sagsøge hinanden. Frygten for at blive sagsøgt er i USA en del af elitens rædselsregime, og de kontrollerer dér en hær af sagførere. I Japan bliver de mere eller mindre ignoreret og passivt udsultet. 

Et af deres grove midler var i 1985 at skyde et fly ned med 500 mennesker for at få Japan til at underskrive noget kaldet 'The Plaza Accords', hvilket har påført økonomien enorm skade. Dernæst har de vist en video til den japanske ledelse, hvor de viser tortur af den tidligere premierminister. Hvis ikke, så … Altså metoderne er mord på højeste plan. 

Det samme i USA: bestikkelse, mord, og propaganda. 

Hvis man for 10 år siden prøvede at søge på ordet 'Rothshield' på engelsk eller europæisk-sprogede sites, kom der stort set ikke noget ud andet en korte notitser om, at de vistnok var medfinanciører ved dannelsen af staten Israel. Antydninger om zionisme. I dag dukker der millioner af henvisninger op. Fulford har været med til at lægge en masse af de japanske informationer ud. Japanerne har stiftet særdeles nært bekendtskab med Rothshield'erne helt tilbage fra imperialismens 'gyldne' tid. De udskiftede bla. kejseren med en marionetdukke. Se ovenfor. 

Da historien om jordskælvs-truslen mod Japan kom frem under bordet, så at sige, beslutte Fulford sig til at undersøge den. Han er journalist, og historien var nærmest James Bond-agtig. På Pentagons egen website finder han oplysninger om, at Rusland og USA tilbage i 70'erne underskrev en traktat om ikke at angribe hinanden med jordskælvsvåben. Så det er en gammel sag. Forsvaresministeriets website kan fortælle om at forsvarsminister Cohen, der dengang udtaler sig om muligheden for at sætte jordskælv og vulkaner i gang. 

Senere ser vi så de store katastrofer i Myanmar, Haiti, Chile. Hver gang er der, underligt nok, en større flåde af krigsskibe i farvandet. Normalt vil man forvente, at de først ankommer en uge efter, da det er et stort maskineri. Men de har vidst det og har mobiliseret i god tid. Nødhjælpspengene til Haiti havner dernæst ikke i haitianernes lommer. Deres banker er blevet tømt i forvirringen. Det hele er gangstervirksomhed. Og hvad laver Bill Clinton i det selskab? hmm, vi vidste det måske godt. 

En del af taktikken over alle dem, der ufrivilligt og uvidende medvirker i den slags kæmpe-aktioner er, at 'vi' jo er det gode fætre, vi laver nødhjælp, vi bekæmper de onde terrorister, vi elsker demokrati, vi ønsker fred (til at plyndre i fred) i Verden. Hvis vi kæmper, så kæmper vi for en god sag. I Danmark går den for tiden på, at vi kæmper for de stakkels afghanere, når vi i realiteten blot er udkommanderet som nyttige idioter og medkompromitterede for amerikanerne og deres olie-og-magt-interesser. I Irak var vi der for at hjælpe de stakkels irakere af med deres onde diktator. Olie og magt igen. 

De har ændret taktik lidt siden Irak, for det gjorde bare, at folk begyndte at 'hade deres indvolde'. Hvem det var, man hadede og hvorfor, blev aldrig rigtig klart for folk. Nu invaderer de ikke bare Haiti, men skaber i stedet en ustabil situation via en katastrofe, hvorefter de så går ind og plyndrer, mens man 'giver nødhjælp'. 

Den zionistisk-nazistiske klike.
De såkaldte 'Illuminati' findes. Fulford mødte deres ledere i Italien, dem der bla. opererer i Vatikanet. Leo Zagami, afhopperen, har detaljeret fortalt om deres virke, og Dan Browns bog har kun gjort skade ved at hollywood'isere emnet. I deres ritualer findes ældgammelt rituel praksis: ofring af børn, og disse ledere indrømmede det. I USA alene er der en statistik, der siger 797.000 børn forsvinder hvert år. Nogle af dem findes igen, da det er familie-kidnapninger, løsesums-ditto. Men tilbage bliver 450.000, der ikke findes. I forholdstal er det 10 gange som i et gennemsnitligt civileseret land i Verden. Hvad sker der med dem? Bliver de til organer, sex-slaver, dræbt? Bliver de slæbt ned i de underjordiske genetiske o.a. forsøg, der berettes om i rapporter om de post-nazistiske 'Black Ops.' projekter?

Når amerikanerne finder ud af, hvad der er foregået, vil der være rigtig mange, rigtig vrede mennesker. Så satanisterne er formodentlig hunderædde for tiden. Er der nogle brikker, der falder på plads lige nu? Er der ikke noget, der begynder at dæmre? Den katolske kirke har masser af sager om pædofili? Men det er kun toppen af det sorte isbjerg. 

Hvad var det George Bush Senior sagde engang: Hvis det amerikanske folk vidste, hvad vi gjorde ved dem, ville de trække os ud af vore huse, og hænge os ved den nærmeste lygtepæl.
Det er ret utroligt, men han sagde det faktisk, smack in their face !! Og han mente det, og han talte, for én gangs skyld, sandt. 

Historierne om de forsvundne børn er stort set ukendt af offentligheden. Må vi igen minde om, at de skyldige stadigvæk ejer alle de medier i USA, der kunne fortælle om det, ligesom Berlusconi og hans bagland ejer alle italienske medier. 

Når en person lader sig ansætte af fx. CIA, gør de det ikke for at støtte en satanisk, narkotikahandlende, slavehandler-organisation, men en institution, der beskytter deres land. Men virkeligheden i dag er, at der er flere og flere indenfor fx. CIA og lignende organisationer, der er ved at vågne op og gå imod strømmen. Man kan bla. se det på alle domstolssagerne, der kører mod Wall Street-folk for tiden. Pentagon har konsekvent nægtet at adlyde ordrer om at starte et angreb på Iran for at starte 3. Verdenskrig. Bush Senior beordrede en atom-angreb på Iran tilbage i 1992, men det blev også standset. 

Fulford talte med en fætter til den Iranske landsflygtige shah. Han fortæller, at Bush'erne solgte 12 neutron-bomber til iranerne. Iranerne har dem langs den irakiske grænse, muligvis står de i dag på irakisk grund, der jo kontrolleres af amerikanerne. Obame nægter at trække tropperne hjem, som han lovede ved valget, så de har et formål. Iranerne bad om at få våbnene fjernet, for de var uønsket, men Obama ignorerede det blot. Man har prøvet at narre israelerne til at angribe Iran. Her er der fuld overensstemmelse mellem Bill Ryans informant, der fortæller om Den Angelsaksiske Mission. Fulford kender til denne lækage fra City of London, men hans informationer stammer fra flere kilder. Se denne. Her er der en ny vinkel. Det er meningen, at iranerne skulle affolke Israel !! Her bliver det spooky. Jøderne er blevet bedraget af de zionistiske (= nazistiske) racister til at tro, at de var det udvalgte folk, der skulle regere over menneskeheden. Deres scenarium er et kæmpe rituelt massemord, et nyt Holocaust. Alle jøder fra nær og fjern er narret til at flytte til Israel for at de kan være samlet der, når bomberne ryger. Der skal være en grund til at de ryger. Israel skal provokere Iran, der smider neutronbomberne.

Når man siger zionist, må man forstå, at det INTET har med jødedom at gøre. Det er 100% Lucifer og 0% Jahwe. Jøderne er i dag ligså naive, som de var i starten af 2. Verdenskrig, og lader sig mere end villigt bedrage. De beskytter zionisterne, hvor de burde smide dem ud eller skyde en kugle gennem hovedet på dem. 

Vi kender resten af planen fra den Angelsaksiske Mission. Undtagelstilstand i de Vestlige lande, nazificeret totalitær kontrol. Næste skridt er, at ramme Kina med biologiske våben (kineserne 'bliver forkølede'). Dernæst et par runder med atomvåben på tværs af kontinenterne for, som eliten siger, at reducere så mange af de 'ubrugelige grovædere' på planeten som muligt og dernæst 're-boote' planeten med en udvalgt elite = dem og deres håndlangere = tjenere og teknikere. I filmen 2012 ser vi det lagt ud fra Hollywood. 400.000 udvalgte overlever i specielle 'arker', der sejler mod solopgangen efter 'det store jordskælv'. 

Igen: vi må forstå og huske, at disse folk, der planlægger den slags OVERHOVEDET ikke tænker ligesom dig og mig. Deres tankesæt er 100% forskruet. Det er inkarneret megalomani !

Fulford undgår det uhåndterbare emne med extraterrestrials, der trækker i trådene og menneskeheden som genetisk manipuleret eksperiment. Han finder det irrelevant af simple grunde. Hvis der virkelig er disse væsener, så har de åbenbart en begrænset magt, siden de ikke går op og ned af gaderne, men er nødt til at gemme sig. Og så er det under alle omstændigheder op til os, at få fingrene ud, og smide snyltedyrene på porten, så vi kan komme videre. 

De italienske illuminati's fortæller dog om dét, som i dag går under betegnelsen extraterrestrials og siger, at de har haft kontakt med dem langt tilbage i tiden og har kaldt dem djinn'er, dæmoner, engle, o.a. og at de har specifikke måder at kontakte dem på. B.F. fik en bog på latin med specifikke instruktioner på, hvordan man gjorde/gør. 

Nazisterne byggede deres store base på Antarktis, Neu Schwabenland eller Neu Berlin, hvor deres bedste videnskabsmænd og udstyr blev kapret i kriges sidste måneder. Ligeledes 1000-vis af unge smukke kvinder og mænd transporteret dertil for at videreføre det ariske projekt. Hvis man i dag prøver at google stedet, har man blurret det ud. I dag hedder det Den Norske Antarktiske Base. I dag findes der en portal mellem dimensioner - iflg. folk, der har undersøgt det. Men vi befinder os stadigvæk i denne virkelighed. … ok, så stopper vi lige det spor. Men faktisk var det nøjagtig det, som Hitler fantaserede om: den hule jord, det yderste Thule (Thule-selskabet), det sunkne Atlantis/Antarktis and alle that 

Altså vi er her i denne dimension. Man kan, som Fulford siger det, lave ligeså mange astrale rejser, man har lyst til - og han har gjort det - , for man ender altid: HER. Og det er der en grund til. Det er her vi kan og skal udføre vores arbejde. 

Virkeligheden kan bøjes på mange måder. Mange af nazisternes hjerne var mestermanipulatorer, og deres efterkommere i dag har det vildeste udstyr til rådighed, men et eller andet sted er der en kant, hvor virkeligheden er ubøjelig. Vi kan skabe virkeligheder, men ikke VIRKELIGHEDEN i den store skala. Denne natur har skabt os. Ligesom med det financielle marked, der tabte kontakten med virkeligheden og forsøgte at skabe sit eget derivative paradis - og fik sin egen medicin tilbage i hovedet, bliver vi ramt af den på et tidspunkt, og så er der kontant omend forsinket afregning ved kasse 1, hvis vi prøver på at stikke af. Sagerne skal ordnes her i denne virkelighed. 

Verden har kørt på amfetamin i et stykke tid nu. Men søvnmanglen rammer os nu, og 'kroppen' er ved at blive ødelagt. Finansfyrsterne har skåret ned og foranstaltet besparelser overalt - lige undtagen hos dem selv. I Danmark har bankledelserne og politikerne foreslået besparelser på dagpenge, mens de selv er på alt fra bonuspakker til gyldne håndtryk i mega-klassen. I Wall Street har det været så grotesk, at selv Obama måtte gøre noget, og han er eller backet fuldstændig op af Wall Street-folk i sin administration. Gangstere overalt - gang-bangsters, som Gordon Novél kalder dem. 

I USA er der officielt 17% arbejdsløshed, i realiteten er den 35%. Regeringer fusker altid med tallene, det gør den danske også. Så finanshajerne/eliten tager i desperation nu fra alle andre end dem selv. Nu begynder virksomheds-medierne at falde fra. Man begynder at sige sandheden i medierne, og selvom man så i første omgang fyrer dem, popper der nye op, der siger det samme. Illusionens mestre er ved at miste grebet. 

Vision
Fulford siger helt seriøst, at videnskaben i dag - selvom det ikke er officielt - har metoderne til at forlænge menneskelivet til seriøse længder. Vi kan, hvis vi ønsker blive helt raske - hvis medicinalindustrien bliver sat på plads og holder op med at udsende gift. Vi kan udvikle psykiske evner, der er ganske fantastiske. Teknologien er der. Så hvorfor ikke lave en virtuel 'Verdens Ende' 21 dec. 2012, som en slags ultimativt nytårs aftens-fyrværkeri - uden at ødelægge Jorden. Og så er der hele fri-energi-feltet, der i allerhøjeste grad er lige for hånde, hvis vi får sat den petrokemiske industri og oliesvinene på plads. De er i allerhøjeste grad en del af eliten - husk Bush'ernes bunkepul med saudierne… Lige pludselig bliver alle rige, og meteriel rigdom bliver uinteressant i sig selv, for ingen har brug for at puge længere. Paranoiaen forsvinder. Onkel Joakim flytter på plejehjem, for han er blevet dement. 

Ordet religion kommer af 're-ligare' at genforene. Ordet fascist kommer at 'fasces', det genforenede, sammenbundne kneppe. Masonikerne siger 'Ordo Ab Chao', altså ikke et samfund, hvor folk har deres eget liv og egne ønsker. Men sammenbundne, koordinerede, kontrollerede liv i arbejde. Hitler sagde 'Arbeit macht Frei'. Det er meningen i det totalitære, fascistiske samfund at folk skal arbejde sig sønder og sammen, mens eliten nyder livet. Romerne havde det som livsideal i deres slavesamfund. 

Fri energi strider - iflg. eliten - med det. For folk vil bare, siger de, drive den af. Forkert. Når man har tid, vil man begynde at kede sig, og så vil man kaste sig over projekter og skabe nyt. Der vil være folk med initiativ. Nogle vil korrumpere. For det kan man jo netop se på eliten selv. De bliver degenerede playboy-alkoholikere. Men alkoholisme er et tegn på ulykke og kedsomhed. Et ufuldbyrdet liv. Og vi taler om fuldbyrdede liv her. Men den egentlig årsag er frygten for kontroltab, for eliten bryder sig nemlig ikke om at arbejde. Hvad siger man: tyv tror, at hvermand stjæler. DE ville forfalde på den måde, og så tror de, at alle andre er ligeså korrumperede som dem selv. 

Hvad er de tydeligste tegn på, elitens forestående kollaps?
- Der foregår i øjeblikke retsundersøgelser på Deutsche Bank i stor stil. 
- Det samme med J.P. Morgan - meget apropos stifterens dødssynder og tyveri af Teslas teknologi.
- Det samme med Goldman Sachs

Altså: loven er så småt ved at træde i aktion mod århundredets forbrydere.

- Der er et kæmpe dis-connect - en kløft mellem udsagn fra internettet og virksomheds-medierne. Mind-control'en smuldrer. Retten og muligheden for at styre folk med information blever taget væk fra en håndfuld medie-baroner, der før har kunnet styre al info. De har forsøgt sig med 'Krig mod terror' 'Global opvarmning'. Folk gider ikke høre om det længere. Opfordring: skriv om alt, du ser og hører lige udenfor din dør. Ødelæg mediernes jerngreb. 

British Petroleum har en sag i den Mexikanske Golf med olieforurening. Som nævnt. Der var en medarbejder ved HAARP-projektet i Alaska, der brød sin tavshedspligt og tog derned for at advare mexikanerne om, at der i løbet af maj ville forsøges et angreb på landet. Det kom så i form at kollapset på platformen med en kæmpe-forurening til følge. Den dårlige nyhed er selvfølgelig stadigvæk, at de elitære psykopater fortsætter deres arrogante spil. Den gode nyhed er, at folk siger fra og lækker informationer om deres spil. Når først den læk springer for alvor, vil den være mere ødelæggende end en olieforurening. For den vil ødelægge en hel syg kultur for magtliderlighed. 

Efter sigende er nordkoreanerne indblandet, altså efter sigende. Ærkefjenden Nordkorea er heller ikke som vi tror. Det var Halliburton, der gav dem atomvåben og Scud-missiler. Men nordkoreanerne er efterhånden trætte af tilstanden, de vil have en fredstraktat og et liv.

Vi husker Halliburton. Som i alle krigene i forrige århundrede har der været en grå skygge bag, der har financieret krigene på BEGGE fronter. Halliburton ejes af eliten. De lever af at sælge krig og krigslegetøj. De ønsker, at Nordkorea skal være farlige. Så sælger de flere våben til folk, der er bange for dem, så koreanerne bliver bange for dem, så de køber våben, så de andre bliver bang, så … osv. Det har stået på i over 100 år. 

Fulford ser eliten i færd med at miste Nordkorea som en syg, bagvendt allieret. I Sydamerika er der kun Columbia og Honduras tilbage som allierede. Afrika er væk. Asien er væk. Japan er lidt skizzo. De har jo et historisk problem med Kina, så de kan ikke alliere sig med dem. Så japanerne håber på, at USA bliver den gode gamle 'sig selv' jf. den historiske 'forelskelse' i USA - som offerets forelskelse i bødlen. Så de vakler. De bryder sig ikke om den satanist-inficerede regering, men de kan godt lide det amerikanske folk (her kan vi godt følge dem). Der er højre-venste forskelle i attitude her. På venstrefløjen siger man: fuck amerikanerne, kineserne invaderer os ikke - og hvorfor skulle de det, som om de ikke har problemer nok selv - japanerne er ikke placeret som en provins som Tibet.

USA har ageret som Verdens politimand, og selvom de lige nu er Verdens gangster, så er der brug i en overgangstid for militær til at forhindre kaos. Japanerne har oprettet deres første militærbase siden 2. Verdenskrig i Djibouti for at beskytte skibe i Adén-bugten. Hmm … hvad sker der der? 

Hvad vil kineserne?
De ønsker ikke, at dominere Verden med frygt. Vi tror det, men det er fordi vi er tilstrækkelig hjernevaskede af nazisterne til at tro, at alle tænker som dem/os. Kineserne er handelsfolk. Det elsker at handle, og de er dygtige til det. Der findes også i Kina en chauvinistisk fraktion, der mener, at Kina nu skal regere Verden. Men de kommer til at møde Indien, Brazilien og Europa på den front også. Majoriteten tænker ikke sådan. I Afrika gør de sig stor umage for, ikke at gøre ting, der får folk til at hade dem. Det er OS, der mener, at det er nødvendigt med en krig med Kina. Det er bagmændene til Den Angelsaksiske Mission, der har ladet den sive. Og alt for mange har ædt den råt. 

Vesten skal selvfølgelig beskytte sig selv. Kina er klart en potentiel 'goon' - en potent udfordring. De klør på. Og deres metoder, miljøpolitik o.a. trænger til en … findpudsning. Men hvordan ser vores miljøpolitik egentlig ud for tiden … temmelig ringe!

Kineserne er lige nu i fuld gang med at udvikle fri energi-teknologi. Et godt råd: kom i gang selv, hold op med at klamre jer til illusionen om den evige olie, giv teknologien fri, lad den udvikle sig. Eller bliver vi kørt agterud.

Hvad skal der til?
Udlændinge, der ejer amerikanske dollar har ladet den backe op af guldreserver - som i de sunde, gamle dage for Federa Reserve trykkede løs af illusoriske $, og folk som Alan Greenspan opfandt derivativerne, osv. Amerikanerne har brug for at skabe et nyt valutasystem, for deres gamle er ikke deres eget. 90% af alle $ er ikke ejet af amerikanerne, men af Federal Reserve Board familierne. Der ville ske det købedygtigheden midlertidig ville synke, at kinesiske varer ville blive dyrere, og man ville være nødt til at købe amerikanske varer. Exportvarer ville dernæst i anden omgang blive konkurrencedygtige igen. Den industrielle base ville blive genskabt, og der ville ske et boom. Hvis man lader det syge dyr med den kuppede valuta herske videre, ville arbejdsløsheden til gengæld boome, og lønningerne ville falde til 3.-verdens-niveau. The Feds ønsker det sidste. Et folk, der gisper efter vejret, har ikke overskud til at gøre oprør.

Der er to slags penge: rigtige penge og falske penge. Men vi tror, at falske penge kun er dem uden vandmærke - det passer ikke. Rigtige penge backes op af rigtige værdier, falske penge er ikke backet op af noget, bortset fra fine ord, og smartsnak fra bankrådgiveren. Det behøver ikke at være guld, det skab bare være virkelige værdier. Korn, kunst, kildevand, whatevever, bare ikke kampagne-illusioner. Derivativerne var illusoriske, og et helt boligmarked faldt på det i USA. 

En anden nødvendighed for en god amerikansk økonomi er at afvikle størstedelen af det militær-industrielle kompleks. Amerkanerne er 4% af Verdens befolkning, som står for 20% af bruttonationalprodukterne i Verden og 57% af Verdens militærbudget. Denne 'cancer' har vokset i Verdens legeme i lang tid og ædt 90% af menneskehedens opsparinger. Det er brugt til at undertrykke folk og stjæle deres ressourcer til den mikroskopiske elite. 

Kravet er: omsmedning af sabler til plovskær. Den amerikanske befolkning og i Vesten er nødt til at tage tilbage, hvad der er deres. Start hvor du er. Hvis du er mekaniker, så tag og kig på Stanley Meyers patent - hans bil kørte på vand. 

Og endelig: 
Sørg for at gribe ordentlig fat i de 5 største mediemoguler og tving dem til at sige sandheden. Hverken højre- eller venstreorienterede såkaldte 'sandheder' - bare hold op med at lyve. Lige nu!