E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
18 Jul 2017 23:04
Forfatter
Dr. Harvey Bigelsen - M.D. i medicin, kirurg.

Dr. Harvey Bigelsen - M.D. i medicin, kirurg.

Der er to strenge indenfor lægevidenskaben i store træk - begge stammer fra antikken: 
- Hippokrates siger at kroppen er intelligent og kender det hele i forvejen. Han er en homeopatisk, empirisk og praktisk udøvende naturfilosof og læge. Kroppen er ved at smide sit affald, hjælp den med det uden at forstyrre den. 
- romeren Galen siger det modsatte - hvis kroppen har diaré, stop den, bekæmp den, modvirk den, erklær den om nødvendig krig. Hans skole hedder aleopatisk medicin. Den danner baggrund for vestlig medicin i dag.

Set i dag er der to store fejltagelser med relation til medicin,
der - med vilje? - er samlet op af videnskaben:
- Pasteur siger, at bakterierne skaber sygdommene, og bakterierne forandrer sig ikke, de er monomorfe. Det er den dominerende filosofi i medicin i dag. Hvis man tror, at alt skyldes bakterier, så kan man have 'den magiske kugle', som man kan skyde dem ned med. Find navnet, find kuglen, skyd.
- Antoine Béshamp siger: NEJ, bakterier lever i et sygdomsplaget terræn. Og bakterier forandrer sig konstant, de tilpasser sig, de er pleomorfe. De kan blive til en svamp, de kan blive til en virus. Alt skifter i vores samfund og overalt i naturen - på samme måde forandrer bakterier sig. At bakterier skulle være anamorfe siger mere om vores anamorfe tankesæt.

På sin dødsseng trækker Pasteur i land og siger, at han har taget fejl og Béshamp har ret. Vi hører intet om det i dag, for der har dannet sig et helt system baseret på Pasteur. Systemet har også et andet navn: det hedder den petrokemiske industri + dens branche medicinalindustrien + dennes videnskabelige underleverandører: lægevidenskaben. Systemet blev tvunget igennem, selv efter at Pasteur trak i land og sagde: bakterier betyder intet, Béshamp havde ret.

'Terrænet' kan være alle organer, kirtler, blodet, alt. Cancer som eksempel. En celle går amok, deler sig, besætter et organ, spreder sig med blodet og lymfen - metasterer. Altså det er cellens skyld. Ligesom med flødeost. Hvis der er en grøn mugplet et sted, er hele osten muggen. Cancer er en mug. Prostatacancer er stadig mug, selvom den går på prostataen og ikke andet. Det lever bare af kalk.

Flere fejltageler i videnskaben - Darwin laver to af dem. Den første er 'survival of the fittest'. Vi har baseret en hel filosofi på den sætning. Vi har krig mod narko, krig mod mennesker, krig mod terror, krig mod bakterier, krig mod klimaet, kulturkamp, klassekamp, informationskrig, osv. osv. Det er en antagonistisk filosofi. Han siger dernæst, at al evolution skyldes tilfældig mutation. Det er også forkert.

Darwins forgænger Jean-Battiste Lamarck siger, at Universet var parasitisk adaptivt og symbiotisk. Hvis en bille æder en plante, vil planten dø. Planten må tilpasse sig, og de to organismer bliver symbiotiske. Han siger, at hele Skabningen går mod harmoni og ikke antagonisme. Jf. andre vidsenskabsområder: i fysikken starter alt med et Big Bang, hvilket siger mere om det samfund, der købte modellen end om Universets skabelse - selv Kosmos er en krigszone.

I medicinen stopper man hullet i diget med medicin. En del af den alternative medicin prøver at stoppe hullet i diget med vitaminer i stedet. HB siger, at man skal genopbygge diget. Man skal anerkende, at ormen er der for et formål. Hvis man kan lære om det formål, kan man foranstalte en kur.

Det store dyr i dag er: detox. Ja, hvis blodet er snavset, så kan det renses. men hvis det er svagt, så kan man rense så meget, det skal være. Hvis Gud havde ønsket, at man skal spise 30 gulerødder i træk, ville han have lavet et træ med en gulerods-vandhane på. Så i stedet for at rense lever, kan den gøres stærkere, så den bliver bedre til at metabolisere og derved skille sig af med sit affald. Der findes midler, der hedder isopatiske bakterier. Få kender til det. Man kan styrke leveren her. Kommentar: måske man kunne forestille sig en kombination, da fx. dr. Hulda Clarcs leverudrensning faktisk virker og har skaffet mange af med deres allergier. Men hvad så bagefter? Hvis leveren er svag, vil den blot gå i stå igen.

3 store videnskaber:
Filosofien bag akupunktur (kinesiologi/taoisme) kom frem i Asien.
Filosofien for homeopati kom frem i Europa.
Filosofien for osteopati kom frem i Amerika.
Sammenlagt giver de en meget potent struktur. 

Andrew Tailor Still, ostepatiens forfader, konstaterede, at sygdom ikke kan eksistere, hvis der ikke sker obstuktioner. Hvis der er noget, der stopper et flow, sker der en stagnation. Her får man en 'disbiosis' - bakterierne forandrer og tilpasser sig.

Gennem historien har folk, der har bedrevet pleomorfisk filosofi, blevet kostet rundt. Reich Hamer fra Tyskland er lige kommet ud af sit fængsel. Wilhelm Reich døde i fængsel. Virginia Livingstone slap afsted med det. Paracelsus blev sandsynligvis slået ihjel af sine landsfæller. Béshamp mente, at bakterier kunne være pleomorfiske - antage mange former. Han blev ikke fængslet, men bare overset. Pasteur mente, de var monomorfiske. Han vandt, selvom han trak i land før sin død. Eller rettere: andre 'vandt' på at ignorere og undertrykke hans trækken i land.

Dette har været det store skisma i lægekunsten siden Hippokrates, og det er ikke et kønt syn. Det handler om penge og grådighed. I 1910 stikker Rockefeller og Carnegie hovederne sammen for at bestemme, hvor det er mest profittablet at investere deres penge. Det bliver bla. medicinalbranchen. På det tidspunkt er 40% af de medicinske skoler og klinikkerne homeopatiske. I 1947 mister den sidste klinik sin licens pga. den farmaceutiske industris eksplosion og overgår til aleopatisk medicin - selv den skole, der startede homeopatien, Hahneman Instituttet. Rockefeller dør i en alder af 94 uden nogensinde at have indtaget sit eget lort - han tog kun homeopatiske midler. Han er i familie med den engelske kongefamilie, der også har huset homeopater. Hans kæmpeformue har han skaffet sig fra Standard Oil og medicinalbranchen.

Cancer er en anaerobisk sygdom. Oxygen vil slå cancer ihjel. Eller også sodium-bikarbonat. Industrien tjener 1/2 trillion om året på cancer. Det kan de ikke tjene på oxygen, der vælter ud af luft og vand eller sodium-bikarbonat, der er bagepulver.

Når man får en lungebetændelse siger de: giv det en gang antibiotika, det er sikkert en virus. Infektion er ordet, det skyldes en bakterie. Nej, siger HB, man har en stagnation og disbiosis. Hvis stagnationen er syreholdig, vil bakterien gå mere i retning af den virale form i sin tilpasning. Hvis stagnationen er mere alkalin, vil bakterien gå mere i retning af svampeform. Bryd stagnationen og patienten bliver rask.

Hvad er forkølelse? Årstiderne skifter og vi skifter med. Hvis man er ren og stærk, bliver man ikke forkølet. 

En anden ting, der er stærk i den alternative medicin ligesom detox er: bliv mere basisk. Det er lidt en misforstået. Når vi bliver stresset, producerer vi adrenalin og vi bliver mere syrede. PH'en har det bedst under 7.3. Cancer starter ved 7.5. - herunder kan den ikke leve.

Den bedste kur mod stress - og cancerforebyggende - er at få kroppen ned i en meditativ tilstand. Den bedste kur mod syre er - glæde. Alt kan ses på blodet. Hvis man er vred, kan det ses. Hver eneste sygdom har tilknyttet en emotion.

John Wayne, Humphrey Bogart, Yul Brunner, Gary Cooper, Steve McQueen døde alle af lungecancer. Hvad er mønstret? I taoistisk filosofi er lungerne sædet for frygt. Lungerne renser sig selv ved at græde, og det var om muligt det sidste, disse hårde bananer gav sig i kast med. De spillede macho og snuppede en cigaret. Påstand: det var ikke cigaretten, der gav dem lungekræft. Det var attituden, der krævede cigaretten, der forårsagede canceren. Vrede giver sammenbidthed, der giver stagnation, der giver en sygdom. Brystcancer er næringsorganger/-symboler. Det andet er - se også Bruce Lipton - det mandlige-kvindelige territoriale problem. Feminisme har - overraskende statement, men Lipton sagde egentlig det samme på en lidt pænere måde - skabt en epidemi af brystcancer. Forstå det ret, kvinder, og bliv ikke automat-fornærmede. Kvinder har været med til at fremme et samfund, hvor de er nødt til at slå sig igennem i mændenes verden på mændenes præmisser - med bukser på. De kommer hermed til at fornægte deres egne kerneegenskaber. Og så bliver de stressede og syge. De bør i det mindste gå ud på arbejdsmarkedet klædt som kvinder og opføre sig som kvinder, så har de en chance for at undgår stress - og brystcancer. Tendensen er i øvrigt gensidig - kønnene tenderer imod det androgyne, hvilket skaber stor forvirring. 

Der er ingen tilfældigheder i forekomsten af sygdomme. Men man bør se på naturen. Det gjorde Hippokrates. Mennesket har rovdyrtænder og det er meningen, at vi skal spise kød i etellerandet omfang. De folkeslag med de bedste tænder er kødædere helt op til 70%. Vi har maver, der ikke er gode til at fordøje rå grøntsager, derfor er det bedre at tilberede dem. En kommentar til Bigelsen kunne være, at der var andre gode årsager til at undgå at slå dyr ihjel, og at den animalske måde at producere protein på ikke er bæredygtig for Jorden. Og at kødspisning påvirker vores bevidsthed. Og at - hvis man skal spise kød - skal man se sig godt for, da man sviner med produkterne. Men det gør man også med andre fødevarer. Nuvel …

Kollesterol er en myte. Spis dog fedt. You are missing the point! for det er ikke det, der er problemet. Spis som dyrene, husk knoglerne - kog suppe på dem. Spis indvolde, det er sundt. Når dyrene æder, spiser de indre organer før muskler. Et løve, der har nedlagt et dyr, starter med adrenalerne. Kommentar: lige netop løven er ret ekstrem. Nuvel .. Et langt større problem er at sluge maden. Franskmændene indtager ret mange kalorier, men de gør måltidet til en social event og indtager dem over flere timer i godt selskab. Og tyg maden ordentligt, fordøjelsen starter i munden. 40 gange, tænderne elsker at tygge, organerne elsker at arbejde.

En eskimo spiser spæk, fordi der ikke vokser gulerødder på Grønland, og fordi de har brug for det i kulden. I det sydlige Californien spiser man mange citrusfrugter, for det er det, landet 'tilbereder' for dem. Spis efter stedet og årstiden. Lær af bakterierne, tilpas dig.

Allergier er navne, man giver symptomer, og som man identificerer sig med: jeg er jo allergiker og har mælke-intolerance. Stress af i stedet. Der er ingen dyr, der har allergier eller auto-immun-sygdomme.

Blodet:
Kineserne har vidst det i århundreder: der er et hologram i øjet, i øret, på tungen, i hånden, på foden. Der er også et i blodet. Blodet indeholder mikroskopiske billeder af kroppens tilstand. Hologram vil sige, at en fraktal af helheden ER helheden. Hologram/fraktal: same-same.

Björn Nordenström i Sverige opsamlede menneskets elektriske billede. Blodet er som et elektrisk kabel. Forskellige celler løber i forskellige lag. I naturen sætter elektriciteten mønstret for det fysiske. Hvert organ har et elektrisk mønster. I kinesisk filosofi har hvert organ en emotion. Hvis man er vred, er leveren overaktiv. I blodet vil der derefter findes mønstre på en lever i fraktal form. I en gravid kvindes blod findes der holografiske billeder af fostre svarende til stadiet for forstret - 3 mdr, 6 mdr. En person med billeder af orm i blodet - de kan slet ikke være i en dråbe blod - betyder noget. Og her bliver det spooky: et billede af en lårknogle med et brud blev taget i blodet af en kvinde. Først en måned senere faldt hun og brækkede benet. HB forklarer det sådan her: den ældre dame fik fuld opmærksomhed, når hun var syg og lå i sengen. Underbevidsthed var allerede i færd med at danne en strategi, altså 'jeg falder og brækker benet, og så får jeg opmærksomhed'.

Kvinder har udsat sig selv for skrækkelige ting i de sidste 50 år. Aborter er blevet almindelige. Kejsersnit kan nu vælges. Arrene skaber traumer, der opsamler affald og betændelser. Tamponer, p-piller, hormoner... Dr. Mengele har kørt showet, alt er frygtbaseret, fødselsafdelinger er hi-tech-kontrolrum. Kvinder er blevet forsøgsdyr for mandlige læger, der elsker gear.

Homotoxikologi kom frem i 30'erne med Hans Rekvik og Otto Warburg, en af de eneste, der har vundet en nobelpris i medicin, og som få kender.

Iflg. homotoxikologien er der 6 trin til en sygdom:
- kroppen modtager en et fremmedlegeme og forsøger at skubbe den ud: diaré, opkastning, fx.
- hvis kroppen ikke kan skubbe det ud, skaber den en betændelse for at helbrede et område
- hvis det mislykkes, vil kroppen lagre det
- kroppen bliver imprægneret med det
- vævet nedbrydes
- vævet dør

I blodet kan man se betændelsen. Der er blodplader. De er har en diameter på 0.003 diameter, og der er 300.000 af dem i en mm3 blod. Vi får sjældent at vide, at blodplader ikke har menneskeligt dna i dem. Det er planter. Vi lever i symbiose med en planteform.

Når vi bliver syge, bliver pladerne større og flere i takt med at vi bliver svagere. De er nøglen til at forstå immunsystemet. Det medicinske establishment har ikke studeret fænomenet. 

Case-story - Hepatitis C
En 30-årig kvinde får sygdommen, den er smitsom og dødelig. Hun undersøges, og hendes blod er noget roderi. Blodet viser også sine hologrammer, og der fremkommer billedet af en IUD (en spiral til livmoderen - antigraviditet). Formålet med en spiral er at skabe en kunstig tilstand af betændelse i vævet, så ægget ikke kan sætte sig fast. Spiralen fjernes, ingen anden behandling foretages, og efter et år er den 'virale ladning' faldet med 70%.

HB begynder sideløbende at studere spiraler, og finder ud af, at rigtig mange kvinder har haft komplikationer - og listen af implikationer er lang og seriøs. Tamponer tilskrives ligeså store implikationer! De viser sig måske først efter en årrække. Altså kvinder putter fremmedlegemer op i deres underliv, hvilket skaber en masse sygdomme - som så tilskrives andre faktorer. Der har i løbet af forrige århundrede været en voldsom og verdensomspændende stigning i brugen af disse divices samtidig med en voldsom stigning af en række sygdomme for kvinder, UDEN at der er forsøgt konstateret en forbindelse mellem disse fænomener. Har medicinalbranchen lavet en deal med tampon-og spiralfabrikanterne ... nånej, det er jo dem selv og deres underleverandører, for det er jo karteller.

Hepatitis C er en betændelse, der er så stærk i kroppen, at den nærmest begynder at brænde leveren af. Det er brændt protein. De 'små fyre' i blodet er bare proteinerstumper, der kan danne vores rna- og dna-kæder. Hepatitis C er et rna-protein, som leverens protein har forandret sig til. 

Case: en fyr falder ud over en klippe og får revet blodårer over. De giver ham en blodtransfusion, han får Hepatitis C. Man siger det stammer derfra. Nej siger HB, det stammer fra inflamationen i såret.

Der laves mere kirurgi end nogensinde før i historien. På en liste over såkaldte top-læger kommer kirurger, især plastikkirurgerne. Hvorfor? Fordi de tjener kassen! 

Siden 1910 har den nuværende 'traditionelle' medicin overtaget fuldstændig, og siden da har man ikke fundet årsagen eller kuren for én éneste af de kroniske sygdomme. Hvad gør dem til eksperter?

I taoistisk filosofi er betændelse ild. Det er de 5 elementer: Ild, luft, vand, jord og træ (lever, lunge, nyrer, mave, hjerte) (grøn, hvid, blå, gul, rød). Disse egenskaber er billeder på hver sin særlige energi. 

Hepatitis C er en så kraftig betændelse/ild, at man næsten altid ca. 5-6 måneder før kan finde årsag i form af et kraftigt traume. Når man skal behandle, finder man først området med traumet/arret. Dernæst skaber man et flow. Kroppen har elektricitet, der skaber flow/væsker. Andrew Tailor Still sagde: hvor der ikke findes stopklodser kan der ikke eksistere sygdomme. Ved stopklodsen er der en stragnerende dam, her gror alting. Det er meget tit et kirurgisk område.

Alle baby-boomerne var maniske med jogging. Det skabte knæ- og hofteproblemer og nu skal de have operationer. Operationer skaber ar, ar skaber stagnation, stagnation skaber betændelser, betændelser skaber problemer. 

I de sidste 20 år har der været en stigning i noget, der kalde Limes's sygdom. Det er fordi, der er så meget smid-væk-kultur med kroppen. Vi har ikke brug for tænder, vi har ikke brug for blindtarmen, mandlerne, livmoderen, lad os fjerne fedt og bryster - eller gøre dem større, lad os påføre kroppen 'dimser' (kvinder i lovmoderen). Altsammen har svækket kroppen, og bakterierne vokser lystig i en svækket krop. USA er det land, der foretager flest operationer, USA er førende med Lime's sygdom.

Vi kan li at give alting en ydre årsag. Lime's sygdom skyldes en tæge. Hapatitis C er fra en transfusion, man har tilfældig fået cancer pga. en vild celle. Men der findes ikke noget tilfældigt i naturen, det er arrogant og stupidt at tro at dette ultimative mesterværk kører på slaskede tilfældigheder.

Hvad er Lime's sygdom? Det er en skraldespand for ubalancer. 1.000 patienter har 1.000 forskellige symptomer. Det er smerter i en del af kroppen, ingen ved, hvor de kommer fra. Det skyldes ikke en patogen. Det er ligesom ADHD, der er blevet en skrotbunke for elektromagnetisme, der er i ubalance i systemet.

Påstand: al kronisk sygdom starter med fastlåst inflamation. Inflamation er der, hvor kroppen er ved at helbrede sig selv, fastlåst inflamation er der, hvor den er ved at gå i forfalde.

Kollesterol: 
iflg. HB et klassisk eksempel på hjernevask i et Orwellsk samfund. Man siger, at kollesterol skal være lavt, og åreforkalkning skyldes for meget kollesterol. Forkert. Årerne er i en tilstand af inflamation og kollesterol er kroppens eneste måde, indre steroid, til at køle den ned på. Det produceres i adrenalerne. Det er kroppens største beskyttelse af nerverne, hjernen. Hvis man fjerne kollesterol, stiger betændelsen, hjertesygdomme bliver værre. Hvis man går den anden vej og sænker betændelsen (hvordan?), vil kollesterolet falde af sig selv. Kollesterol er en multi-milliard-business-affære for medicinalbranchen. Denne charmerende branche har i USA fundet ud af at alliere sig med forsikringsbranchen, så man kun får betaling, hvis man udsætter sig - og nu også sine børn - for kollesterol-sænkende midler. Branchens 'fornemste' opgave iflg dem selv er at få folk på medicen fra vugge til grav.

Med vilje? You bet! for det var strategien fra stareten, hvis man ville tjene penge. Derfor vandt Pasteur, derfor aleopatisk medicin med 'den magisk kugle', derfor medicinalbranchens overtag (derfor rørte Rockefeller aldrig selv medicin andet end homeopatisk - og blev 94 år). Derfor kan man ikke i medicinreklamer sige: dette middel kurerer en sygdom, for det kurerer ikke en skid, så man siger dette middel behandler ... Hvis en læge bruger ordet kurere, bliver han frataget sin bestilling i USA (sker det også i Danmark?). Det er simpelt: medicinalbranchen ønsker OVERHOVEDET ikke at kurere.

HB fik selv en anklage på nakken. Han kurerede en person med et ulovligt middel. Formanden for det medicinske råd udtalte: vi er ligeglade med, om dine patienter får det værre eller bedre, medmindre du gør det på vores måde på videnskabelig basis (=aleopatisk medicinsk). Dvs. dø i vores hænder, skide patient, men vov ikke at blive rask på en måde, vi ikke forstår! Årsagen til den konkrete sag var en patient, der ikke var blevet hjulpet af en anden øjenlæge. HB finder ud af at det skyldes et tricky nyreproblem, kurerer hende på 48 timer og sender hende tilbage. Den anden øjenlæge bliver pisset over, at nogen har blandet sig i hans patient og indgiver en klage til rådet.

Råd om ernæring fra Deepak Chopra, indisk læge: hvis maden har en etiket på en dåse, så er det ikke menneskeføde. Europæere og amerikanere er stadig forskellige. Gennemsnitsamerikaneren er overvægtig i forhold til europæeren. I Europa er det forholdsvis stor tradition for friske råvarer - aah ... forholdsvis, men tak fordi vi bliver brugt til at slå amerikanerne i hodet med. I USA er det meste pakket, dåset, poset, pappet, foliet, fuld af kemi. Der er færdigmad, junkfood, TV-dinner. Well, det er det så også efterhånden i Europa, sku vi hilse og sige. Kemi er iflg. taoisterne jordelement. Jord kan kun vaskes ud med masser af vandelement, og derfor er kroppen oppustet af væske. Overalt i Verden, hvor american-style supermarkeds-indpaknings mad vinder frem, vinder overvægten frem.

Når vi siger medicinalbranchen siger vi generelt den kemiske industri. Det ene er en delmængde af den anden. Husk lige det fulde navn: Den Petro-kemiske Industri. Det er oliens klæbrige, sorte substans og dens købmænd, der er den egentlige årsag til alt dette forfald i den menneskelige tilstand.