E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
26 Jul 2015 21:01

Tegn på at den amerikanske elite desperat forbereder sig på at der sker noget STORT

Billede
Hvad i alverden har eliten gang i? I de sidste par dage har vi fundet ud af at Federal Reserve banken fra New York (den private amerikanske nationalbanks NY afdeling, red.) flytter en stor del af sine affærer til Chicago grundet bekymringer over konsekvenserne af mulige "naturkatastrofer"; den amerikanske regering køber 62 millioner runder ammunition, der normalt bruges i AR-15 halv-automatiske riffler til "træningsformål" og NORAD (nordamerikas forsvarskommando for luftfart, red.) flytter tilbage til Cheyenne bjergene fordi de er mere EMP-sikre (Elektro-Magnetisk-Puls, red.). Derudover har har offentlige myndigheder planlagt en hel horde af usædvanlige "træningsøvelser" over hele USA. Så spørgsmålet er om elitene gør alt dette for at forberede sig på noget rigtig STORT eller skal vi bare se alle disse mystiske tiltag som et udslag regeringens paranoia, der er løbet løbsk? 

Lad os ført kigge på hvad Federal Reserve har været i gang med. Hvilken slags naturkatastrofe ville være så slem at den fuldstændig kunne stoppe driften af New Yorks afdeling af USA's Nationalbank? Det må være noget helt usædvanligt og det ser ud til at New York Fed er meget bekymret for at sådan noget kan ske. Ifølge Reuters har New York Fed flyttet personale til Chicago og er ved at opbygge et satellitkontor der, for en sikkerheds skyld, hvis der kom en "naturkatastrofe", der gjorde det umuligt at udføre arbejdet fra New York... 
New Yorks afdeling af den Amerikanske Nationalbank har tilført medarbejdere og udbygget deres satellitkontor i Chicago i frygt for at en naturkatastrofe eller anden begivenhed ville komme til at lukke for deres handel i de finansielle markeder umiddelbart inden en rentestigning. 

Nogle af deres tekniske analytikere er blevet overflyttet fra New York og andre er blevet ansat i kontoret, der har til huse hos Chicagos afdeling af den amerikanske Nationalbank, ifølge flere kilder med tilknytning til udvidelsen i Chicago. Udvidelsen startede for omkring to år siden, efter at orkanen Sandy ramte Manhattan. 

Eksperter mener at de ansatte i Chicago kontoret nu er rustet til at håndtere alle daglige markedstransaktioner, der på nuværende tidspunkt håndteres af New York Fed - der er den amerikanske Nationalbanks primære bindeled til Wall Street.
Det ser meget mystisk ud. 

Gennem hele USA's historie har der aldrig været en naturkatastrofe i New York, der har været så alvorlig at New York Fed har måttet indstille alt arbejde over en længere periode. 

So hvad er de så bekymrede for? 

Jeg kan komme i tanke om en enkelt ting, der kunne ramme så hårdt... 

En tsunami på Øst-kysten. 

Det har jeg beskrevet i denne artikel. Udover det er det svært at forestille sig en naturkatastrofe, der lukker New York Fed ned over en længere periode. 


Kommentar: Måske er det ikke naturkatastrofer, de forbereder sig på, men det kaos der opstår på Østkysten når dollaren bryder sammen? 


En anden meget underlig ting vi erfarede i denne uge er regeringens enorme indkøb af ammunition, der normalt bruges i AR-15 semi-automatiske riffler. Det følgende er taget fra en artikel af Paul Joseph Watson...
Department of Homeland Security (Sikkerhedsministeriet, red) står overfor at indkøbe mere end 62 millioner runder ammunition, der normalt bruges i AR-15 halv-automatiske riffler, bare to uger efter at AFT (Styrelsen med ansvar for alcohol, tobak og våben, red.) blev tvunget til at trække et forbud mod M885 kugler tilbage. 

En post på FedBizOpps.gov i denne uge afslører at DHS arbejder på at indgå aftale med en virksomhed, der kan levere 12,5 millioner runder .223 Remington ammunition om året over de næste fem år, i alt 62,5 millioner kugler. 

Sammen med ordren blev det forklaret at købet har til formål "at opnå besparelser gennem en lavere pris i forhold til den eksisterende .223 Remmington ammunition." Kuglerne vil blive brugt af agenter fra USA's Told og Grænsebeskyttelse over hele landet til "træningsformål".
Hvorfor i alverden har agenter fra USA's Told- og Grænsebeskyttelse over hele landet brug for så stort en mængde ammunition til "træningsformål"? 

Det ser meget mystisk ud. 


Kommentar: Det er tydeligt at der er en stor mængde krigsudstyr, der er kørt i stilling, men med hvilket formål? En finansiel nedsmeltning ville medføre at samfundet brød sammen, der starter med oprør for at sikre sig mad... 


En anden ting, der ser meget mystisk ud er at NORAD flytter tilbage til Cheyenne efter så mange år...
De lukkede ned for næste ti år siden, i takt med at truslen fra Rusland, så ud til at fortage sig, men i denne uge offentliggjorde Pentagon at Cheyenne bjergene endnu en gang skal huse det mest avancerede sporings- og kommunikationsudstyr hos det amerikanske militær. 

Flytningen til basen i Cheyenne bjergene i Colorado har til formål at sikre forsvarskommandoens følsomme sensorer og servere fra et muligt EMP angreb, udtalte talsmænd for militæret. 

I sidste uge offentliggjorde Pentagon en kontrakt på 700 mio. Dollars med Raytheon Corporation for at stå for arbejdet for NORAD og den amerikanske North Command. 

Admiral William Gortney, chef for NORAD og Northern Command, udtalte at "den måde at Cheyenne bjergene er skabt på gør at de er særdeles modstandsdygtige overfor EMP-angreb."
Så, er det amerikanske militær lige pludselig bange for et EMP angreb? 

Har de læst Økonomisk Kollaps bloggen? 

At bruge 700 mio. Dollars på at flytte tilbage ind i et bjerg bare fordi det er "modstandsdygtigt overfor EMP" er et ret stort skridt. 

Ved de noget vi ikke ved? 


Kommentar: Når en meteor eksploderer oppe i luften udløses en EMP, hvilket tyder på at eliten i USA er bekendt med den kosmiske trussel. 


Oven i hatten, er der gennem den seneste tid blevet planlagt en hel masse mærkelige "træningsøvelser" over hele landet. 

For eksempel handler nedenstående nyhed om en øvelse i Iowa...
I denne uge kan det være at du lægger mærke til ekstra nødkøretøjer og sikkerhedsbetjente, der løber rundt i fuld udrustning eller beskyttelsesdragter eller bombedragter. Det er en del af en øvelse, der foregår over hele staten (Iowa, red.), der foregår i Des Moines på tirsdag og onsdag, for at træne krisemandskab i at håndtere masseødelæggelsesvåben. 

Brian O'Keefe fra Des Moines brandvæsen udtalte at krisemandskabet i Iowa skal være forberedt til at kunne håndtere hvad som helst. 

"Du ved at vi er landets førende frø-producent, indenfor majs, soja, kyllingefosteropdræt, midt i landet. Så jeg er sikker på at alle de andre stater har adgang til det. Men vi er et mål på lige fod med alle andre større regioner", sagde O'Keefe.
Og her er et uddrag fra en nyhedshistorie om en øvelse, der er kendt som "Northern Exposure" (Nordlig Flanke,red) der finder sted i Michigan...
Nationalgardens øvelse bliver kaldt Northern Exposure og finder sted i Michigan i løbet af juni, sagde han. Ifølge Michigan National Guard website, er Northern Exposure "en større øvelse i Michigan, hvor militæret bistår civilsamfundet med beskyttelse".
Derudover afholder det amerikanske militær nogle "usædvanlige" træningsøvelser ude i Arizona og California...
Hvis du ser nogle usædvanlige helikoptere oppe i luften de næste par dage er der ikke noget at være bekymret for. 

I Marine Expeditionary force G-7 Realistiske Militærøvelser, hvor de bruger Prescott Kommunale lufthavn som en gentankningstation for helikoptere, for at kunne gennemføre en lang distance operation i Camp Navajo i Arizona. 

Dette Certification Exercise (træningsforløb med certificering) bliver gennemført mellem 8-21 april 2015 ved forskellige træningsstationer over hele Californien og Arizona. Træingentioner over hele Californi) bliver gennemført mellem 8-21 april 2015 ved forskellige træningsstationer over hele Californiæningen ved Prescott finder sted den 15. Og 16. April.
Alt dette er udover en øvelse, folk virkelig har snakket om. Den hedder "Jade Helm" og i denne "ukonventionelle krigsøvelse" bliver staterne Texas og Utah designeret "fjendtligt område"...
"Jade Helm er en krævende ukonventionel krigsøvelse, der varer i otte uger og med deltagelse fra såvel militæret som forskellige tjenester. Øvelsen foregår i Texas, New Mexico, Arizone, Californien, Nevada, Utah og Colorado" ifølge et ikke-fortroligt militærdokument der offentliggør træningsøvelsen, der finder sted fra 15. Juli til 15. September. 

Flere grene af det amerikanske militær, inklusiv Green Berets, Navy Seals og den 82. Luftbårne Division, deltager i den 8-uger lange øvelse, hvilket kan medføre "et øget antal flyvemaskiner i området om natten" 

Tropperne vil få til opgave at finpudse avancerede færdigheder "i store områder med uopdyrket jord og lav befolkningstæthed" og vil arbejde side om side med "civile for at vinde deres tillid og forståelse for situtationen". 

I øvelsen, hvor nogle deltagere vil "være iført civilt tøj og køre i civile biler" er Texas og Utah opført som "fjendtligt" område.
Bør vi bekymre os over disse øvelser? 

Det er der nogen, der klart synes. 

En anden ting, der får folk til at klø sig i skægget, er de mystiske lukninger af Wal-Mart forretninger over hele landet, efter sigende grundet "vvs-problemer"...
Ikke bare én, men fem Wal-Mart forretninger over hele USA lukker dørene på grund af vvs-problemer der, i nogle tilfælde, vil vare fire til seks måneder at udbedre. 

Disse er forretningerne i Livingston og Midland, Texas; Tulsa, Oklahoma og ved Los Angeles. 

Angående Walmart i Brandon snakkede jeg med de lokale offentlige myndigheder i Hillsborough og med Walmart for at finde svar på, hvorfor disse vvs-reparationer tager så lang tid, og om der er en sammenhæng, men lokale kunder er allerede skeptiske. 

"Hvorfor er det bare vvs-problemer? Kommer det til at tage seks måneder at reparere forretningen?" spørger kunde John Mambri.
Ja, kommer det virkelig til at tage seks måneder at reparere toiletterne? 

Enten er der nogen hos Walmart, der er ekstremt inkompetent eller også er der noget lusket på færde. 

Når alt kommer til alt kan det være at alle disse ting ikke har noget på sig. 

Måske er alle disse eksempler blot urelatede tilfældigheder. 

Men måske ikke.
Original findes her!