E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
26 Nov 2013 23:34
Forfatter
David Wilkerson

"Men I, mine kære, skal opbygge jer selv på jeres hellige tro og bede i Helligånden. Bevar jer selv i Guds kærlighed, mens I venter på, at vor Herre Jesu Kristi barmhjertighed fører jer til evigt liv." (Judas 20-21).

Idet jeg læser disse vers i Judas Brev, hører jeg Ånden hviske stille til mig: "David, jeg ønsker du skal komme ind i min glæde og kærligheds fylde. Du har teologien på plads, men du har ikke oplevet den sande hvile som kommer af at være i min kærlighed. Indtil nu har du kun soppet lidt i den. Men der er et helt hav af min kærlighed, som du kan svømme i."

Bibelen er fyldt med sandheden om Guds kærlighed. Men jeg indrømmer at jeg til tider tillader mig selv at undre mig over hvordan Gud nogensinde kunne elske mig. Det er ikke fordi jeg tvivler på hans kærlighed. Det er mere en fejl fra min side i forhold til at erkende og forvisse mig om hans kærlighed til mig.

Det er grunden til jeg skriver dette budskab. Jeg fornemmer lige nu, at Gud ønsker mange kristne skal vide mere om hvordan man bliver bevaret i hans kærlighed. Og det første jeg ønsker at sige er: Guds kærlighed skal åbenbares for os af Helligånden.

Åbenbaringen af Guds kærlighed kommer delvis når vi bliver født på ny. Hvis du spørger kristne om hvad de kender til Guds kærlighed til dem, så vil de fleste svare, "Jeg ved Gud elsker mig fordi han lod sin Søn dø for mig." De ville citere Johannes 3, 16, "Således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne Søn, så enhver som tror på ham ikke skal fortabes men have evigt liv."

Det er et vidunderligt øjeblik når du griber denne sandhed. Pludselig opdager du at, "Gud elskede mig da jeg var fortabt, ufærdig, en fremmed. Og han har bevist sin kærlighed til mig ved at ofre sin egen søn på mine vegne." Men ganske få kristne lærer hvordan de bevares i Guds kærlighed. Vi ved noget om kærlighed til Gud, men vi søger sjældent åbenbaringen om hans kærlighed til os. Hvis du beder de fleste kristne om at finde bibelvers om Guds kærlighed til os, vil de kun kunne udpege nogle ganske få.

Men at forstå Guds kærlighed er hemmeligheden til et sejrende liv. Rigtig mange bliver åndeligt kolde fordi de er uvidende om Guds kærlighed til dem. De ved ikke, at deres bedste våben mod Satans angreb er at være fuldt overbevist om Guds kærlighed, hvilket kommer gennem Helligåndens åbenbaring.

Emner
Kærlighed
Dokumenttype
Forkyndelse