E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
26 Nov 2013 23:28
Forfatter
David Wilkerson

Vores tjeneste har en opbyggelig hjemmeside som modtager budskaber fra kristne fra hele verden. Lige nu skriver de troende fra forskellige nationer det samme: Frygten tager overhånd.

Som det er profeteret i Skriften, så vil Gud ryste alt hvad der kan rystes. Det er svært at fatte alle de omvæltninger der sker i verden lige nu. Tænk på hvor mange områder mange nationer er i oprør:

  • Japan er blevet ramt af eftervirkningerne af et ødelæggende jordskælv. Landet rydder op selvom radioaktiv stråling spredes i atmosfæren.
  • Arabiske regimer vakler over hele Mellemøsten, hvor nation efter nation er i opstandelse. Israel iagttager disse forandringer med interesse, og spekulerer på om de arabiske regeringer vil forny deres antiisraelske følelser.
  • Økonomisk frygt fortsætter i land efter land. Grækenland befinder sig på randen af totalt kaos.

Midt i alt dette spreder frygten og uroen sig, og de kristne er ikke immune. Mange skriver, at de gennemgår deres livs storm. De beskriver finansiel krise, stress i familien og depression - og problemerne stopper ikke. Nogle er ramt mere end de før har oplevet at være det.

Aldrig i mine 58 år i tjeneste har jeg kendt så mange mennesker som er ramt af cancer. I min egen familie gennemgår min datter og mit barnebarn svære prøvelser lige nu. Nogle gange kommer vores største frygt gennem smerten hos dem som står os nærmest.

Mange af Guds folk græder, "Herre nu er det nok. Dit Ord lover udfrielse. Du sagde, at du ikke ville lade mig gå igennem mere end jeg kan bære uden at skabe en udvej for mig. Men hvor er udvejen? Hvor er din storhed nu midt i min største prøvelse?"

Dokumenttype
Forkyndelse