E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
15 Nov 2013 22:56
Forfatter
David Wilkerson

Dette budskab er for den som er faldet væk fra Herren. Frafald er en bibelsk term, som betyder 'at falde fra, at vende sig væk. Ifølge apostlen Paulus, som skrev dette vers, "Er det i dag nådens dag'. Med andre ord: hvis du nogensinde har tænkt dig at tro, så er det nu.

Denne erklæring fra Paulus er både en invitation og en advarsel. Advarslen er som følger: 'Modtag ikke Guds nåde forgæves. Lad være med at ignorere, overhøre eller tilsidesætte Guds nåde. Reager på den nu, hvor den bliver tilbudt dig.

Jesus advarede om at mange troende ville falde fra og blive kolde: " Og fordi lovløsheden tager overhånd, skal kærligheden blive kold hos de fleste." (Mat. 24, 12). Hans budskab er klart: Mange, som har været brændende for alt hvad der har med Gud at gøre, vil falde fra. De vil lige så stille blive åndeligt kolde. Og nogle af dem vil vende tilbage til deres gamle kødelige liv. Hvornår vil det ske? Det vil ske på den tid, som Jesus kaldte 'veernes begyndelse'. (24, 8).

Alt det frafald vi ser I dag - al den venden sig fra tro til vantro - kommer på et tidspunkt hvor du mindst regner med det. Faktisk skulle man nærmere have troet at folk ville nærme sig Gud på nuværende tidspunkt - som tiderne er. Vi er i begyndelsen af veerne, som Jesus kalder dem. Selv prominente stemmer i samfundet er enige i at denne tid er fyldt med ubeskrivelig ondskab. Og tegnet er ufattelig grådighed, grasserende seksuel perversion og mennesker som er afhængige af alt muligt , lige fra narko til alkohol til porno.

Jeg spørger dig: Er dette dagen, hvor du kan ignorere frelsens dag? Absolut ikke! Hvis du nogensinde virkelig har elsket og fulgt Jesus, men nu er blevet kold og ligeglad, så er det dig Helligånden taler til. Han inviterer dig til at komme tilbage til Jesu barmhjertige favn. Jeg opfordrer dig inderligt til at høre hvad Helligånden siger. Den, som har ører, han hører.

Nogle frafaldne har sagt til sig selv, “Jeg kan vælge at få tingene det på det rene med Herren når som helst. Jeg er bare ikke parat lige nu. Jeg er ikke vred på Gud. Jeg har bare behov for at have noget tid sammen med vennerne og have det lidt sjovt. Jeg ved, at Gud er kærlig og nådig. Når jeg er klar, så kommer jeg til ham. Jeg ved hvornår tiden er inde." Jeg hører især denne måde at tænke på blandt unge mennesker, som driver væk fra Gud.

Helligånden har opfordret mig til at vise dig hvor farligt det er at blive åndeligt kold. Det er ikke, at Gud tilsidesætter dem som falder fra, for hans nåde er uden ende. Jesu Kristi blod mister aldrig sin kraft overfor syndere. Men kulde har en voldsom og forudsigelig effekt.

Dokumenttype
Forkyndelse