E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
15 Nov 2013 22:21
Forfatter
David Wilkerson

"Men tungen kan intet menneske tæmme, den er ustandselig på færde med sin ondskab og fuld af dødbringende gift." (Jacob 3:8)

I dette vers fra Jacobs brev, taler han om de troendes tunge, han kalder menigheden, til at få kontrol over deres tunger - inden de bliver ødelagt af den!

Mske spørger du, hvor vigtigt er det at få tæmmet sin tunge? Kan en "ustyrlig tunge" virkelig være så syndig?

Mange kristne har overgivet sig til åndelig krigsførelse imod deres dårlige vaner så som, narko, alkohol, tobak og begær, de kan ikke forestille sig, at en uregerlig tunge kan være en så alvorligt synd. Jeg kan næsten høre reaktionerne fra de troende, som er i store kampe og fristelser:

"Hej, præst - du må da være helt fra den! Jeg kæmper mit livs kamp og forsøger at vinde sejr over et dæmonisk fæstningsværk og s taler du om noget så simpelt, hvordan kan du sammenligne en ustyrlig tunge med det jeg gennemgår lige nu?"

Kære kristne ven, jeg kan fortælle dig, at en ustyrlig tunge er verdens mest farlige våben! En uren tunge er værre end narko eller alkoholmisbrug - den er værre end nogen anden synd som er af kødet! Bibelen kalder tungen for en verden af uretfærdighed. "Også tungen er en ild. Som selve den uretæfrdige verden sidder tungen blandt vore lemmer; den smitter hele legemet og sætter tilværelsens hjul i brand og er selv sat i brand af Helvede.!" (se Jacob 3:6).

Lad mig, ud fra Guds ord vise dig, hvor farlig en dømmende og uregerlig tunge er:

Dokumenttype
Forkyndelse