E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
15 Nov 2013 22:17
Forfatter
David Wilkerson

Lad mig fortælle dig hvordan denne profeti blev til, Gwen og jeg var lige kommet tilbage til vores motel i Sacramento, Californien, efter at vi havde haft et kampagnemøde. Jeg tændte for TV'et, løb hurtigt hen over kanalerne for at finde nyhedsprogrammet. Et af programmerne spillede en musical om en berømt - rockmusiker, den var så djævelsk at jeg ikke kunne slukke for den - Jeg var så bedrøvet over hvad jeg så.

Jeg råbte på Gwen og hun var lige så chokeret, dæmonerne kærtegnede denne unge sanger, skeletter rejste sig fra gravene. Masochister pryglede deres ofre, skjulte okkulte væsener dansede med mennesker; blodet sprøjtede og der var åbenlys vold overalt. Det var et syn direkte fra helvede, vi kunne simpelthen ikke forstå at fjernsynet ville vise noget så ækelt og dæmonisk.

Jeg lukkede for det i hellig vrede, gik ind på badeværelset, knælede ned og græd. En forudanelse af noget ondt sænkede sig ned over mig, jeg tænkte på mine børnebørn, hvordan vil tingene se ud når de er teenagers, når det allerede er så djævelsk nu?

Mit sind blev gennemstrømmet af det moralske forfald som findes i det amerikanske samfund: en nation som er helt overgivet til, sex, vold, blodsudgydelse, satanisme, sadisme og gudløshed.

I den selv samme uge var der rapporter om små børn som var blevet seksuelt forulempet i børnehaverne overalt i Amerika. En 85 årig medarbejder i en børnehave var anmeldt for at have haft seksuel omgang med både piger og drenge. Disse historier er næsten for frygtelige og skræmmende til at de kan ske i Amerika. Den selv samme dag havde jeg lige fået at vide, at politiet i en lille nordvest by, havde afsløret en stor narkoring, som bestod af de mest respekterede læger, advokater og forretningsmænd i denne by. De sendte teenagers til helvede for ussel mammon.

En ældre kvinde i Chicago tabte $44.000 - hele hendes livs opsparing - for at redde sit hus for "murstens kræft." Over hele nationen er tusindvis af ældre mennesker blevet enten bedraget eller snydt, der er blevet beget underslæb korruption mod dem, nu sidder de bedrøvede tilbage uden penge. De kriminelle entreprenører og fupmagere er frie og lever som grever og baroner for deres stjålne penge. Hver dag er overskrifterne fulde af alle de ældre som er blevet slået, bestjålet og myrdet i deres hjem. Hvad er det for perverterede sind som kan udøve den slags vold imod uskyldige bedsteforældre?

Jeg tænker på de millioner af børn som er ofre på grund af separation og skilsmisse af deres forældre. Hvordan vil det være om ti år, når disse vrede børn vil straffe samfundet? Hvad med den treårig pige fra Harlem som jeg så sidde på trappen af en faldefærdig lejekaserne, som prøvede at stikke en tandstikker i armen, hun legede at det var en nål? Hun ville være som sin narkoman mor.

Og hvad med den flod af homoseksualitet? Vil vore børnebørn være tvungne til at sidde i klasseværelser hvor der bliver undervist at homoseksualitet er en normal livsførelse - eller endog en livsstil som vil være foretrukket? Jeg undrer mig om Gud vil blive ved med at tolerere det, eller om han vil sende en forbandelse over hele denne gruppe? AIDS har i det mindste en toårig inkubationstid ligesom  spedalskhed. Denne moderne spedalskhed vil med tiden ødelgge flere homoseksuelle end røgen og svovlen gjorde i Sodoma.

Efter det jeg lige har set på TV og det mentale billede af det moralske forfald som sker i Amerika, kan jeg ikke huske at jeg nogensinde før har følt mig så håbls og deprimeret angående fremtiden, jeg er så bekymret over hvad mine børnebørn skal gennemleve.

Men Helligånden kom over mig, rejste mig op og overøste mig med et opmuntrende budskab i mit hjerte, det var en vidunderlig oplevelse. Jeg hørte ingen stemme, det skete i mit indre menneske - men det var tydeligt og guddommeligt, det jeg hørte fra Ånden, tog alt mørke, frygt og bekymringer for fremtiden væk. Lad mig dele med dig hvad jeg hørte.

Dokumenttype
Profeti