E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
15 Nov 2013 21:26
Forfatter
David Wilkerson

Paulus sagde: "Strid troens gode strid, grib det evige liv, som du blev kaldet til og har bekendt dig til med den gode bekendelse i mange vidners påhør." (1. Tim. 6,12)."Jeg har stridt den gode strid, fuldført løbet og bevaret troen." (2. Tim. 4, 7).

Paulus mistede aldrig kampånden - han var fyldt af den til den dag han døde- Og mange af vores andre åndelige fædre døde også kæmpende.

Forfatteren af Hebræerbrevet sagde om menighedens ældste, " (De) slukkede voldsom ild, undgik truende sværd, blev styrket, når de var svage, blev stærke i krig og slog fjendtlige hære på flugt." (Hebr. 11,34). Mænd som Joshua og Kaleb var også mægtige kæmpere til deres dages ende!

Hvilken kamp er du gået ind i det seneste år? Har du været så overvældet, at du har mistet kampgejsten? Er du blevet svag, en passiv korsets soldat? Har du tabt modet, er såret og forvirret?

Jeg beder om, at dette budskab fra Helligånden vil give dig kampånden tilbage - at du igen vil være frygtløs overfor fjendens våben. Det er på tide, at du igen kommer ind i kampen og kæmper den gode strid!

Jakob er vores eksempel på hvordan vi får kampånden tilbage, og hvordan man sejrer med Gud! Da profeten Hoseas ville advare Israel om deres kujonagtige åndelige tilstand, mindede han dem om deres forfar Jakob. Budskabet var, "I er blevet svage og passive, og nu har fjenden overvældet jer! I påstår, at I er Jakobs efterkommere, men jeg vil vise jer, hvor langt fra hans eksempel, I befinder jer. Jeg ønsker, at vise jer hvordan Jakob sejrede og hvordan han fik kraft ved Gud!"\

Han fortalte israelitterne dette om Jakob:

"I moders liv bedrog han sin bror, i sin manddom kæmpede han med Gud. Han kæmpede med englen og sejrede; han græd og bad ham om nåde. I Betel fandt Herren ham, dér taler han til os." (Hosea 12, 4-5).

I denne korte beskrivelse af Jakob, opsummerer Hoseas tre hemmeligheder til at få kampånden tilbage, og hvordan man sejrer ved Gud. Lad mig liste dem op for dig:

Dokumenttype
Forkyndelse