E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
13 Nov 2013 00:49
Forfatter
David Wilkerson

Apostlen Paulus taler om to forfærdelige ting som vil ramme menigheden lige inden Jesu genkomst. Herren vil ikke komme igen før disse forfærdelige ting sker. Og jeg ønsker at vise dig, at begge ting sker nu - lige for øjnene af dig!

For det første fortæller Paulus os, at i de sidste dage vil der blive et stort frafald. Og for det andet advarer han om Antikrists onde ånd, som vil overmande mange troende, som falder fra!

Selvfølgelig har menigheden prædiket i årevis om Antikrists komme. Vi har forventet, at Syndens Menneske skal træde frem. Nogle spekulerer over om han vil blive afsløret i vor tid, og at han allerede lever et eller andet sted på jorden.

Findes der sådan en mand? Ja, det tror jeg der gør - og han er helt og aldeles besat af Satan. Men når han træder frem, vil han blive vel modtaget. Han vil kræve hele menneskehedens hengivelse, og sætte sig selv i Guds sted overfor verden!

Den eneste grund til at Antikrist ikke er trådt frem endnu er, at hans tid ikke er inde. Men en dag vil den Hellige Ånd løfte sin hånd, som har holdt ham tilbage, og den lovløse vil træde frem i fuld kraft. Bibelen forsikrer os, at uanset hvad, så vil denne mand blive tilintetgjort af Gud, når hans time er inde:

"Da skal den lovløse åbenbares; ham skal Herren Jesus dræbe med sin munds ånde og tilintetgøre, når han kommer synligt.." (2. Tess. 2, 8).

Dokumenttype
Forkyndelse