E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
10 Nov 2013 00:14
Forfatter
David Wilkerson

Gennem hele Bibelen bliver Guds folk befalet at bede til enhver tid. Vi skal bede når vi er nedtrykte, i gode tider såvel som dårlige tider. Ja, vi skal bede til alle tider - i perioder med glæde og godt heldbred, såvel som i perioder med sygdom og depression; i tider med fred og fremgang såvel som i tider med tristhed og sorg. Uanset vores situation eller tilstand skal vi bede uden ophør.

Jeg tror, at enhver oprigtig kristen ønsker at bede. Men det er, selvfølgelig, ikke alle der handler på dette ønske. Selv modne troende får ikke altid bedt. Og når de tilbringer tid i bøn, finder de det slidsomt og svært, og de mister hurtigt interessen.

Når jeg spørger mine venner hvorfor de finder det så vanskeligt at bede, så trækker de fleste på skuldrene. Deres kærlighed til Jesus er ægte, og de har et stort ønske om at bede. Men de er er forbløffede over at de faktisk ikke er mere vedholdende i bøn.

Efter megen bøn og nærlæsning af Guds Ord tror jeg, at Gud har kastet noget lys over emnet for mig. Her er fem hindringer for sejrende bøn:

Emner
Bøn
Dokumenttype
Forkyndelse