E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
09 Nov 2013 23:10
Forfatter
David Wilkerson

"Kast altså ikke jeres frimodighed bort, den bærer en stor løn i sig." (Hebr. 10, 35). Hvis du er en kristen, deltager du i en hård krig. Faktisk er du i en troskamp på liv og død. Satan har sat alt ind på at ødelægge troen hos alle Guds udvalgte. Og jo større din tro er, des værre bliver hans angreb mod den.

Ser du, urokkelig tro på Herren skaber raseri i helvede. Intet er en større trussel mod Satans rige end en kristen, som er urokkelig i sin tro. Hvorfor? Det er ved tro og den kraft den udløser, at Satans rige bliver undertvunget. Ved tro bliver retfærdighed født, og dæmonisk ild bliver slukket. Guds løfter gribes og løvernes gab lukkes.

Ved tro undslipper Guds trofaste folk sværdets skarpe kant. Ud af svaghed bliver de gjort stærke. De bliver modige i kamp og får djævelens hær til at flygte. De udholder spot, overfald, vold og steninger. Hvis de bliver smidt i fængsel, synger de. Tro bevarer de som har den!

Paulus advarede Timotheus om at der ville komme tider, hvor prøvelser ville få nogle til at opgive deres tro: "Den har nogle afvist, og derved har deres tro lidt skibbrud." (1. Tim. 1, 19). Han tilføjede at Satan ville forsøge at "nedbryde troen hos mange." (2. Tim. 2, 18). Derfor opfordrede Paulus Timotheus til at kæmpe en beslutsom kamp, "Med tro og med god samvittighed." (1. Tim. 1, 19).

Apostlen Peter kom under et voldsomt angreb mod sin tro. Hans tillid til Jesus oprørte helvede så meget at Satan spurgte om lov til at ryste ham for at se om han blev stående. "Simon, Simon! Satan gjorde krav på jer for at sigte jer som hvede; men jeg bad for dig, for at din tro ikke skal svigte. Og når du engang vender om, så styrk dine brødre." (Luk. 22, 31-32).

Emner
Tro
Dokumenttype
Forkyndelse